Фонд Костянтина Кондакова роздав канцтовари дітям з багатодітних родин 6 Вересня 2013 11:47

Фонд Костянтина Кондакова роздав канцтовари дітям з багатодітних родин

Напередодні Дня знань батьки закуповують все необхідне для того, щоб дитина ні в чому не мала потреб під час навчального року. Більшість багатодітних родин і дитячих будинків сімейного типу потребують канцелярські приладдя, а купити їх їм не так просто. Адже в таких родинах батькам доводиться відправляти в школу не одного або двох дітей, а одразу трьох, чотирьох чи п’ятьох.

Благодійний фонд Костянтина Кондакова вирішив допомогти дітям з багатодітних родин і у рамках програми «Дорога в життя для кожної дитини» організував сімейний захід «До навчання готовий!». Метою проекту було роздати школярам комплекти канцелярії і побажати дітям успішного навчального року.

Благодійна акція, у якій взяли участь 150 дітей разом із батьками, почалася біля станції метро Арсенальна і продовжилася в арт-галереї «Мистецький Арсенал». Там почалася головна подія: представники Благодійного фонду Костянтина Кондакова роздали всім дітям пакети з необхідною канцелярією. Дітлахи з радістю розглядали вміст подарункових пакетів і хвасталися перед мамами.

Після вручення наборів з канцелярією, багатодітні родини відправилися дивитися виставку «Арсенал Ідей» – надцікаву творчу лабораторію, що поєднує мистецтво, науку та інновації.

Інформація надана Фондом Костянтина Кондакова


Галерея (7 фото)

* Для перегляду клікніть на фото