Регіональні конкурси «Благодійна Україна-2013» пройдуть у восьми областях 14 Листопада 2013 19:05

Регіональні конкурси «Благодійна Україна-2013» пройдуть у восьми областях

12 листопада 2013 року у приміщенні Асоціації благодійників України відбулося засідання Оргкомітету Національного конкурсу «Благодійна Україна». У засіданні взяли участь голова Оргкомітету, президент Асоціації благодійників Олександр Максимчук, голова Конкурсної комісії, президент Фонду анімалотерапії Маргарита Січкар, голова Медіа-ради, заступник голови Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Лариса Мудрак, члени Оргкомітету – президент Торгівельно-промислової конфедерації Володимир Демчик, голова правління Фонду «Україна 3000» Марина Антонова, віце-президент Асоціації благодійників Олександр Олійник, виконавчий директор Асоціації Юлія Яндрова.

Цього року активна діяльність Оргкомітету спрямована на трансляцію конкурсу «Благодійна Україна» у регіони. Нагадаємо, минулого року пройшли три регіональні конкурси – «Благодійна Львівщина», «Благодійна Одещина» і «Благодійна Херсонщина». Координатор регіональних етапів Олександр Олійник повідомив, що на сьогодні є домовленості про проведення регіональних конкурсів у восьми областях України – Херсонській, Одеській, Львівській, Харківській, Вінницькій, Волинській, Хмельницькій та Київській. Підготовка конкурсу «Благодійна Херсонщина» вже завершена, він стартував на початку листопада 2013 року. В інших областях організаційна робота добігає кінця.

Триває й робота з поширення інформації та популяризації Національного конкурсу «Благодійна Україна». На сьогодні конкурс має низку надійних партнерів, серед яких – Держкомітет телебачення і радіомовлення і Нацрада з питань телебачення і радіомовлення, НКММК «Мистецький Арсенал», органи державної влади, засоби масової інформації, відомі особистості. Пошук партнерів і спонсорів триває, члени оргкомітету проводять консультації та переговори з представниками влади і бізнесу, ЗМІ, фінансовими установами.

Під час засідання члени Оргкомітету обговорили широке коло питань і визначили подальші дії. Зокрема, прийняте рішення найближчим часом провести засідання Медіа-ради конкурсу, а також низку публічних акцій з метою його популяризації.

Нагадаємо, конкурс «Благодійна Україна-2013» стартував 16 квітня. Докладніше про конкурс та умови участі – на офіційному сайті www.blagoukraine.org.


Галерея (4 фото)

* Для перегляду клікніть на фото