Свято Миколая – для всіх 20 Грудня 2013 18:31

Свято Миколая – для всіх

Ось і розпочалися довгоочікувані новорічні свята. Усі діти з великим нетерпінням чекали 19 грудня, адже цього дня відзначається День Святого Миколая – покровителя усіх малюків. У цей день кожна дитина, незалежно від свого віку, з нетерпінням чекає подаруночків та щиро вірить, що прокинувшись, обов’язково знайде сюрприз.

З метою порадувати малюків із соціально незахищених родин та дітей позбавлених батьківського піклування Міжнародний благодійний фонд Костянтина Кондакова організував чудове святкування Дня Св. Миколая в козацькому селищі «Мамаєва Слобода». В рамках програми «Відродження культурно-моральних цінностей» більше 70 хлопчиків та дівчаток мали змогу особисто поспілкуватися зі справжнім Миколаєм та отримати солодкі подарунки.

Вперше завітавши до поселення «Мамаєва Слобода», юні гості були в захваті від народного українського колориту, який всюди їх оточував. Разом із козаком-екскурсоводом малюки відвідали садиби титаря, козаків-джур, козацького старшини та ворожки. Під час подорожі селищем діти також дізнались назви та призначення господарських споруд: комори, повітки, стайні, льоху, хліву, клуні тощо.

Познайомившись з територією усі направились до хати Святого Миколая, який з нетерпінням чекав зустрічі з малюками. Усміхнений дідусь щиро привітав дітей та вручив кожному пам’ятний подарунок. Хлопчики та дівчатка могли поспілкуватися з чарівним персонажем особисто, а також проявити свої творчі здібності.

Подорож до резиденції Святого Миколая, яку організувала команда Міжнародного благодійного фонду Костянтина Кондакова, подарувала усім присутнім відчуття казки та неодмінно запам’ятається малюкам на все життя.

Інформація надана Фондом Костянтина Кондакова


Галерея (9 фото)

* Для перегляду клікніть на фото