Шукаємо кращих благодійників Буковини! 3 Грудня 2014 11:29

Шукаємо кращих благодійників Буковини!

Відтепер у чернівецьких благодійників удвічі більше шансів отримати суспільну подяку за свої добрі справи, адже вони можуть брати участь і в Національному конкурсі «Благодійна Україна», і в його регіональному буковинському етапі. 2 грудня 2014 року офіційно стартував регіональний конкурс «Благодійна Буковина – 2014». Його організатором виступає Асоціація ділових жінок Буковини.

В установчій прес-конференції, яка пройшла у Чернівецькій обласній бібліотеці, взяли участь Олександр Максимчук, президент Асоціації благодійників України; Дарина Максимець, голова Асоціації ділових жінок Буковини, голова Оргкомітету Регіонального конкурсу «Благодійна Буковина», члени регіональної Наглядової ради та Конкурсної комісії конкурсу «Благодійна Буковина».

Дивіться відеозапис прес-конференції з нагоди старту регіонального конкурсу «Благодійна Буковина – 2014»

Конкурс «Благодійна Буковина» є регіональним етапом Національного конкурсу «Благодійна Україна» – єдиного загальнонаціонального проекту з пошуку та відзначення кращих благодійників та найбільш ефективних доброчинних ініціатив. Конкурс заснований у 2012 році Асоціацією благодійників України. У попередні роки регіональні конкурси «Благодійна Україна» проходили у трьох областях – Одеській, Херсонській та Львівській. Нині до цього кола доєдналися Житомирська, Чернівецька та Запорізька області.

На сьогодні вже сформовані регіональні керівні органи конкурсу «Благодійна Буковина».

Регіональний оргкомітет:

  • Дарина Максимець, голова Асоціації ділових жінок Буковини, голова Оргкомітету;
  • Людмила Лавська;
  • Зоя Проскуріна;
  • Валентина Кушнір.

Регіональна Наглядова рада:

  • Оксана Івасюк, доцент кафедри української літератури;
  • Людвіг Маркуляк, голова чернівецької Громадської організації «Справа Кольпінга»;
  • Антоніна Тарасова, відповідальний секретар газети «Буковина», редактор «Gazety Polskiej Bukowiny»;
  • Євген Воєвідка, лікар Чернівецької обласної лікарні, композитор;
  • Наталія Суруджій, лікар-психолог, підприємець, член громадської організації «Славія».

Регіональна конкурсна комісія також вже сформована, її очолює Христина Венгринюк. За умовами конкурсу, повний склад конкурсної комісії не розголошується аж до церемонії нагородження.

Заявки на участь у регіональному конкурсі «Благодійна Буковина» вже зараз можуть подавати доброчинні організації, соціально відповідальний бізнес та фізичні особи-благодійники, які базуються і здійснюють свою діяльність у Чернівецькій області. Заявки встановленої форми подаються виключно в електронному вигляді на адреси: [email protected] та [email protected]. Форму конкурсної заявки можна отримати на офіційному сайті конкурсу http://blagoukraine.org/.

Останній термін подання заявок – 15 лютого 2015 року. Після цього розпочне роботу Регіональна конкурсна комісія. Дату й місце проведення церемонії нагородження переможців конкурсу «Благодійна Буковина» буде повідомлено додатково.

Оскар за благодійність. Репортаж телеканалу «Чернівці»

Не забувайте, що усі заявки, що надходять з областей, де організовується регіональний конкурс, братимуть участь і в Регіональному, і у Національному конкурсі «Благодійна Україна». Так, заявки від благодійників Чернівецької області, – незалежно від того, надійдуть вони на адресу регіонального чи національного оргкомітету, – спочатку візьмуть участь у конкурсі «Благодійна Буковина», а потім будуть розглянуті конкурсною комісією на загальнонаціональному рівні.

Запрошуємо благодійників Чернівецької області представити українському суспільству свої добрі справи і взяти участь у конкурсі «Благодійна Буковина»!

Координати Оргкомітету Регіонального конкурсу «Благодійна Буковина»: тел.: (067) 811-51-09 (Людмила Лавська), e-mail: [email protected].


Галерея (9 фото)

* Для перегляду клікніть на фото