У Запоріжжі пройшов фінал Міжнародного благодійного фестивалю талантів «Казкові Передзвони» 8 Грудня 2014 14:08

У Запоріжжі пройшов фінал Міжнародного благодійного фестивалю талантів «Казкові Передзвони»

6 грудня 2014 року в Запоріжжі відбувся фінал Міжнародного благодійного фестивалю талантів «Казкові Передзвони». Вже втретє на великій сцені за звання кращих з найкращих зійшлися творчі діти та молодь, несучи свої позитив та талант запоріжцям і гостям міста.

Під пильним оком зіркових артистів, глядачів та професійних спортсменів, діячів культури та шоу-бізнесу України хлопці й дівчата змагалися поміж собою у вокальному, театральному, хореографічному, інструментальному, акробатичному й цирковому мистецтвах. Оцінювали їхні майстерність, артистизм та талант актриса кіно та театру, телеведуча й фіналістка багатьох національних телешоу Вікторія Зубрейчук, солістка Національної Опери України Олена Гончарук, польсько-українська продюсер та хореограф Меріджейн Скорульська, провідна діячка культури України й Грузії та чемпіонка з гімнастики Раїса Гулбані, повітряний гімнаст та чемпіон з сучасних танців Владислав Катін, артист цирку вищої категорії, майстер спорту з важкої атлетики Олександр Усов, викладач вокального мистецтва та музичний керівник вищої категорії, солістка ансамблю бандуристів Марія Баранова.

Усі дитячо-юнацькі творчі номери неймовірно вразили глядачів і суддів, але найяскравішим виступом, який зрештою отримав Гран-Прі Фестивалю, став номер юного запорізького акробата Фелікса Соломотіна.

Окрім концертної програми, на гостей Фестивалю також очікували виставки малюнків та спортивних фотографій «Краса здоров’я й руху», безкоштовні дегустації «вітажуйок» та творчі гуртки.

Не забули привітати організатори, учасники й гості проекту бійців України з їхнім професійним святом.

Також учасники та глядачі Фестивалю долучилися до акції «Польова пошта» в фойє палацу культури. Всі бажаючі змогли передати нашим захисникам через волонтерів на передову свої листи та листівки, м’які іграшки, цікаві книжки, теплі шапки, рукавички і навіть бінокль.

Фестиваль талантів «Казкові Передзвони» відбувся за інформаційно-організаційної підтримки Міністерства молоді та спорту України, Асоціації благодійників України, Управління молоді, фізичної культури та спорту й Служби у справах дітей Запорізької облдержадміністрації, Запорізького обласного центру молоді та Благодійного фонду Гарних справ, Національного олімпійського комітету України, компанії «Caparol» та ТМ «Вітажуйки». Організатор проекту – Запорізька молодіжна організація «Наше щасливе життя».


Галерея (4 фото)

* Для перегляду клікніть на фото