24 грудня в Харкові відбудеться IX Аукціон надій «Рухаюсь-живу» 18 Грудня 2014 18:17

24 грудня в Харкові відбудеться IX Аукціон надій «Рухаюсь-живу»

24 грудня 2014 року о 17:00 у Харківському інституті банківської справи Університету банківської справи Національного банку України (м. Харків, пр. Перемоги, 55) розпочнеться студентський благодійний ІХ Аукціон надій «Рухаюсь-живу».

Започаткований у 2006 році благодійний проект «Аукціон надій» – дворазовий переможець Національного конкурсу «Благодійна Україна» – сьогодні є однією з наймасштабніших молодіжних доброчинних акцій в Україні. Центральною його подією є доброчинний аукціон, який проводять студенти Університету банківської справи НБУ. Зазвичай лотами на Аукціоні виставляються речі відомих в Україні осіб у галузі політики, економіки, культури, шоу-бізнесу, спорту тощо. За роки існування акції студентам УБС НБУ вдалося зібрати майже 2 мільйони гривень та здійснити вісім вагомих добрих справ.

Цього року Аукціон надій збирає кошти на придбання динамічних параподіумів для реабілітації хворих в Українському науково-дослідному інституті протезування, протезобудування та відновлення працездатності. Інститут займається вирішенням питань комплексної реабілітації інвалідів із патологією опорно-рухового апарату з усіх областей України.

На продаж виставлять лоти від відомих українців – вироби ручної роботи, сертифікати на послуги, твори мистецтва. Серед них – ікона Святого Іоана Хрестителя з іконографічної збірки Блаженнійшого Патріарха Святослава – Глави і Отця УГКЦ, лялька-маґ’одза «Коник» від Інни Івасюк, вироби технікою мокрого валяння від Ольги Пінчак, лялька-мотанка, зроблена з матеріалів, переданих з гарячих точок АТО від Лариси Теліженко, м’яч з підписами гравців та спортивна форма від ФК «Карпати» тощо. Загалом студентам вдалось зібрати близько 40 лотів і стільки ж цінних предметів для розіграшу у благодійній лотереї. Окрім цього, на гостей Аукціону чекає показ модних речей з національною символікою, які також можна буде придбати.

За словами голови студентської координаційної ради Катерини Кебедової, на отримані за результатами аукціону кошти студенти планують закупити лінійку з чотирьох параподіумів на різний ріст. Ціна одного – 70-80 тисяч гривень.

Долучитися до ІХ Аукціон надій «Рухаюсь-живу» можуть усі бажаючі, перерахувавши кошти за вказаними нижче реквізитами:

Студентський профспілковий комітет Львівського банківського інституту:
Львівське обласне управління АТ «Ощадбанк»
ЄДРПОУ 20805384
МФО 325796
Рахунок 26002300205785
Позначка «Для ІХ Аукціону надій»