У Києві розпочинається Парад помічників-волонтерів Святого Миколая 19 Грудня 2014 10:51

У Києві розпочинається Парад помічників-волонтерів Святого Миколая

20 грудня у Києві розпочинається Парад помічників-волонтерів Святого Миколая у рамках акції "Не забудь привітати". Захід відбудеться за підтримки Київського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та БФ “Відкриті серця України”.

За словами організаторів, акція “Не забудь привітати”, у рамках якої проходить Парад, спрямована на привітання дітей, які опинились у складних життєвих обставинах (зокрема із сімей внутрішньо переміщених із Донецької та Луганської областей, АР Крим, а також із сімей, які є учасниками антитерористичної операції).

Нагадаємо, під час заходу волонтери отримають від представників скаутських організацій Вифлеємський вогонь — символ Миру та злагоди. У рамках акції “Не забудь привітати”, створюючи новорічний настрій, помічники Святого Миколая разом з подарунками та привітаннями понесуть часточки цього вогню у “Центри соціально-психологічної реабілітації для дітей та молоді з функціональними обмеженнями”, прийомні сім’ї, дитячі будинки сімейного типу та сім’ї, які опинились у складних життєвих обставинах. Волонтери крокуватимуть до Софійської площі, де проведуть ігротеку для маленьких мешканців та гостей столиці.

Акція триватиме до 7 січня 2015 року.

Джерело: Еспресо.TV