У Запоріжжі в обласному Центрі реабілітації дітей в рамках Дня Святого Миколая благодійні відбулися спортивно-розважальні естафети 26 Грудня 2014 9:23

У Запоріжжі в обласному Центрі реабілітації дітей в рамках Дня Святого Миколая благодійні відбулися спортивно-розважальні естафети

20 грудня у Запоріжжі в обласному Центрі реабілітації дітей (обласний притулок для сиріт) в рамках Дня Святого Миколая відбулися спортивно-розважальні естафети. Організаторами свята яких виступили атлет та плавець Олександр Кахай й акробат та повітряний гімнаст Владислав Катін.

 

На вихованців закладу очікувала майже півторагодинна програма, яка охопила як дорослих, так і дітей. Одні брали участь в рухливих іграх та казці-зарядці (коли на кожного героя виконується окремий рух), інші ж ділилися власними ідеями та планами на майбутнє, способами та шляхами їхнього досягнення.

 

Найспортивніші ж хлопці та дівчата представили свої акробатичні таланти – шпагати, розтяжки, стійки та ходіння на руках. Отримали ж всі учасники естафет корисні подарунки.

 

«Ми вирішили трохи відійти від буденних концертів та вистав та провели для вихованців Центру рухливий емоційний позитивний захід з користю для тіла та душі. За їхні старання та натхнення ми подарували всім учасниками набори канцтоварів й трохи іграшок», – поділився головний організатор Олександр Кахай.

 

«Діти — супер! Такого заряду позитиву я, мабуть, ще ніколи не отримував, як від цієї спортивно-розважальної зустрічі. На наступний раз ми підготуємо малечі ще цікавіші змагання та завдання», – каже Владислав Катін.

 

Проводжали ж організаторів естафет хлопці та дівчата щирими посмішками, яскравими очима та словами «Дякуємо! Приходьте ще!». Дякували за цікаве свято спорту та радості та великий пакунок канцтоварів й вихователі Центру.


Галерея (3 фото)

* Для перегляду клікніть на фото