Стартує всеукраїнська благодійна акція «Врятуй життя дитині» 25 Березня 2015 8:20

Стартує всеукраїнська благодійна акція «Врятуй життя дитині»

З 1 по 30 квітня 2015 року в усіх обласних центрах України проходитиме ювілейна, десята Всеукраїнська благодійна акція фонду «Серце до серця» під назвою «Врятуй життя дитині».

Метою акції є збір коштів для новонароджених дітей. Організатори мають намір забезпечити якісним медичним обладнанням реанімаційні відділення дитячих лікарень.

У визначений термін проведення акції працюватимуть волонтери, кожен із яких матиме на собі бейдж-ідентифікатор, захищений печаткою Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця». Індивідуальний номер ідентифікатора буде співпадати з номером на скриньці для збору коштів. Волонтери матимуть також наклейки-сердечка, які даруватимуть усім, хто кидатиме гроші до скриньки.

Також акція відбуватиметься в усіх загальноосвітніх, позашкільних, професійно-технічних та вищих навчальних закладах.

У дні фіналу акції – 25-26 квітня 2015 року – в районах та містах, обласних центрах, місті Києві на підтримку акції відбудуться святкові концерти за участю дитячих і молодіжних творчих колективів.

З більш детальною інформацією можна ознайомитися на веб-сайті благодійного фонду «Серце до серця» – http://sercedoserca.com.ua/.

Джерело: Волинська ОДА