Доброчинці влаштували Великоднє свято для вихованців Ладижинського дитячого будинку-інтернату 14 Квітня 2015 17:41

Доброчинці влаштували Великоднє свято для вихованців Ладижинського дитячого будинку-інтернату

8 квітня, напередодні Великодня, активісти влаштували справжнє свято мешканцям Ладижинського дитячого будинку-інтернату, де знаходяться діти-інваліди ІV групи з глибокою розумовою відсталістю. У закладі постійно перебувають 147 дітей віком від 4 до 30 років. Дітей відвідала ініціативна група, до якої увійшли відомі особистості та небайдужі мешканці Київщини – Надія Карпенко, Світлана Мельник, отець Дімітрій, Вадим Кропивницький, Люба Юнак, брати Борисенки, Роман Ніколаєнко, Олександр Іллюшин, Максим Букін та інші. Активісти привезли подарунки (печиво, іграшки, одяг, памперси) та організували невеличкий концерт.

Талановиті та надзвичайно щирі, з великими, добрими серцями артисти – брати Борисенки заспівали діткам декілька своїх відомих пісень. Вони тепло і щиро спілкувалися з дітками, а ті весело аплодували та щиро раділи. А також був сюрприз – красиве і веселе шоу з неймовірною кількістю повітряних мильних бульбашок, які вигравали всіма кольорами веселки. Діти спостерігали за неймовірними трансформаціями, які в руках майстра Максима Букіна розривалися на безліч маленьких літаючих кульок. А у фіналі усі бажаючі могли зануритися у величезну бульбашку!

Гості завітали у палатах, поспілкувалися дітками, які знаходяться в тяжкому стані і не змогли бути присутніми на святі. Кожен отримав великодні гостинці, а отець Дімітрій благословив дітей перед світлим святом Господнього Воскресіння, подарувавши діткам освячені ладанки.

«Все починається з добра – з вміння радіти і співчувати, співпереживати, відгукуватися на почуття інших і тримати свою душу відкритою, – каже ініціатор поїздки Надія Карпенко. – Коли ми говоримо про людину «добрий», то маємо на увазі, що він готовий прийти на допомогу іншому, роблячи це не заради вигоди, не на показ, а безкорисливо, за велінням серця. Творіть добро, і воно обов’язково вам повернеться! Якщо вам не байдуже на дітей, які мають вади розвитку, є змога їх відвідати. Це займе не так багато часу, а добра справа буде зроблена. Вибір за вами!»

За інформацією організаторів


Галерея (9 фото)

* Для перегляду клікніть на фото