16 травня у Львові відбудеться благодійний автоквест на підтримку військових в АТО 22 Квітня 2015 14:38

16 травня у Львові відбудеться благодійний автоквест на підтримку військових в АТО

У Львові відбудеться благодійний автоквест на підтримку військових в АТО. До участі в ньому запрошують усіх охочих, хто має намір підтримати українських воїнів в АТО. Організаторами заходу є громадське формування «Рабів до раю не пускають».

Участь у квесті можуть брати команди, які полюбляють активно та весело проводити час, орієнтуються на місцевості, зокрема у Львові, і, звісно, володіють автомобілем. Вартість участі у заході становить 100 гривень. Усі зібрані кошти підуть на потреби бійців АТО, зокрема батальйону «Львів» і Першої медичної роти при Національній гвардії України.

Для того, щоб узяти участь в автоквесті, потрібно попередньо зареєструватися, відправивши електронний лист на пошту: [email protected] з назвою екіпажу (за бажанням), прізвищем та ініціалами капітана, номер мобільного телефону капітана і маркою автомобіля. Або ж ці дані надати безпосередньо на місці збору учасників квесту.

Збір учасників благодійного автоквесту відбудеться 16 травня о 20:00 біля штабу ГФ «Рабів до раю не пускають», що за адресою: вул. Підмурна, 5. На місці збору учасників відбудеться реєстрація команд, встановлення номерів екіпажу на автомобілі, детальніше пояснення усіх правил та умов участі у заході. З собою варто прихопити карту Львова або Навігатор. Початок автоквесту – о 21:00.

Перша частина квесту полягатиме в пошуку автомобіля, який рухатиметься містом згідно з правилами дорожнього руху. Кожні 5-7 хвилин на номер телефону (вказаний при реєстрації) надходитиме інформація про місце перебування автомобіля. Кожному екіпажу необхідно знайти цей автомобіль. На задньому склі авто буде розміщено загадку, а її розв’язок буде місцем проведення другого етапу, інформацію про який учасник отримає на місці. Переможців очікують приємні призи.

Докладніша інформація – за телефонами (063) 305-65-95 (Олег), (067) 479-34-40 (Ярема) або за електронною адресою: [email protected].

Джерело: Львівська газета