Діти зі Сходу України запрошують на благодійний ярмарок «Діти – дітям» 27 Травня 2015 9:56

Діти зі Сходу України запрошують на благодійний ярмарок «Діти – дітям»

30 травня, до Дня захисту дітей, з ініціативи МГО «Луганське земляцтво» та ГО «Всеукраїнська організація у справах вимушених переселенців» в Києві в Українському домі пройде акція «Діти – дітям».

У рамках заходу відбудеться благодійний ярмарок. Діти-переселенці із зони АТО готують сувеніри, які самі ж продаватимуть на ярмарку. Усі зібрані кошти будуть передані на лікування онкохворих дітей у Національному інституті раку.

Програма заходу для всіх учасником акції дуже насичена. З 10:00 до 15.00 – благодійний ярмарок виробів дітей із зони АТО. Родзинкою ярмарку стане Дерево побажань, на яке кожен відвідувач ярмарку зможе додати листочок-долоньку з теплими словами підтримки дитині, хворій на  рак. Усі долоньки по закінченні фестивалю також будуть передані до Національного інституту раку.

З 10:00 до 13:00 будуть проходити понад 15 різних майстрів-класів, відкриються кілька зон активності, аквагрім, фігурки з куль (твістинг). Також у відвідувачів буде можливість відвідати Фестиваль морозива і виставку поробок з картону. Далі, о 13:00, розпочнеться шоу мильних бульбашок, а в 13:30 – святковий концерт талановитих дітей зі Сходу України, лауреатів конкурсів і переможців фестивалів. На концерті також виступлять зіркові гості – група  «Авіатор».

На запрошення підтримати акцію «Діти – дітям» уже відгукнулися Уповноважений Президента України по правах дитини Адміністрації Президента України Микола Кулеба, відомий тележурналіст і депутат Київради Дмитро Гордон, а також керівництво ТРЦ «ТЕРМІНАЛ» (м. Бровари), яке подарує діткам 100 квитків на безкоштовне відвідування аквапарку.

Благодійний ярмарок «Діти – дітям» запрошує всіх бажаючих!

Джерело: МГО «Луганське земляцтво»