На Форумі видавців у Львові вчетверте пройде благодійна акція «Третій вік: задоволення від читання» 31 Серпня 2015 12:01

На Форумі видавців у Львові вчетверте пройде благодійна акція «Третій вік: задоволення від читання»

У межах 22 Форуму видавців відбудеться четверта благодійна акція для людей літнього віку «Третій вік: задоволення від читання». Ця спеціальна програма спрямована на задоволення інтелектуальний потреб старшого покоління.

У переліку заходів – авторські зустрічі з Галиною Пагутяк, Володимиром Лисом, Надією Гуменюк, Людмилою Таран, Мирославом Дочинцем, Василем Шкляром, Ніною Бічуєю, Ольгою Герасим’юк. Також у рамках акції відбудеться майстер-клас «Український родовід» від Адріани Огорчак.

Подумали організатори і про музичну складову: на учасників акції очікують «Вечір духовної музики» у Львівському будинку органної та камерної музики, в якому візьмуть участь 11 хорових колективів Львова, та Гала-концерт у Львівській обласній філармонії за участі Павла Табакова, скрипаля-віртуоза Олександра Божика, гурту «Курбаси», Ірини Долі, Оксани Мухи і фіналіста проекту «Голос країни» Андрія Лучанка.

Окрім спеціальної програми, організатори підготували конкурс «Моя книжкова полиця», в результаті якого пенсіонери мають змогу виграти сертифікат на суму 800 гривень і придбати на книжковому ярмарку книги.

Вхід на книжковий ярмарок та всі заходи акції при наявності пенсійного посвідчення та флаєра – безкоштовний. Пенсіонери також отримають на вході купон на знижку при покупці книжок від українських видавництв у розмірі 20 гривень.

Протягом всіх днів Форуму видавців біля входу на книжковий ярмарок висітиме велике біле панно «Скарби батьків», де учасники програми «Третього віку» зможуть залишити побажання наступним поколінням.

Додаткова інформація за телефоном (063) 997-45-20.

Джерело: Форум видавців