Тернопільські студенти на ярмарку збирали кошти для дітей-сиріт і воїнів 13 Жовтня 2015 12:58

Тернопільські студенти на ярмарку збирали кошти для дітей-сиріт і воїнів

12 жовтня студенти Тернопільського національного технічного університету провели благодійний ярмарок солодкої випічки з метою збору коштів для дітей-сиріт і воїнів, які обороняють Україну. Усі охочі могли скуштувати солодощі, а також долучитися до молодіжного проекту «Фото патріота». Захід провели в рамках ІV тижня української вишиванки у цьому виші.

Готувалися студенти до проведення ярмарку упродовж тижня. Можна було скуштувати булочки, пампушки, тортики, горішки. Ціни коливалися від однієї гривні до 7-ми.

«Благодійний ярмарок випічки студентська рада і адміністрація університету проводять щороку на тиждень вишиванки. До організації заходу долучилися усі охочі. Приносили випічку і реалізовували її продаж представники студентської ради – близько 50 осіб. Можна також долучитися до акції «Фото патріота», сфотографуватися із національною символікою і пожертвувати кошти на благодійність. Частину виручених коштів передамо у дитячий будинок на потреби дітей-сиріт, а іншу частину – бійцям АТО. Будемо купувати продукти харчування і за допомогою волонтерів надішлемо нашим хлопцям на схід України», – розповів студентський голова механіко-технологічного факультету Ігор Білоус.

Джерело: «День»