«Благодійна Львівщина – 2015»: старт у прямому ефірі 22 Грудня 2015 20:56

«Благодійна Львівщина – 2015»: старт у прямому ефірі

Хвилю стартів регіональних етапів Національного конкурсу «Благодійна Україна – 2015» завершує місто Лева. Житомирщина, Одещина, Херсонщина, Вінниччина, Прикарпаття, а також Бердичівський район Житомирської області шукатимуть і відзначатимуть кращих доброчинців. А 22 грудня до цього кола доєдналася Львівщина.

Старт конкурсу було оголошено у прямому ефірі програми «Вечір у Львові» на ТРК «Львів», в якому взяли участь Президент Асоціації благодійників України Олександр Максимчук, голова Правління громадської організації «САМІ», голова Оргкомітету Регіонального конкурсу «Благодійна Львівщина» Андрій Породко та член Наглядової ради Регіонального конкурсу «Благодійна Львівщина» Оксана Муха.

Вже четвертий рік поспіль регіональний оргкомітет очолює Андрій Породко, голова Правління громадської організації «САМІ».

Регіональна Наглядова рада:

  • Федір Стригун, художній керівник театру ім. Марії Заньковецької, голова Наглядової ради;
  • Оксана Караванська, провідний дизайнер;
  • Мирослав Маринович, віце-ректор Українського Католицького Университету;
  • Тарас Возняк, громадський діяч;
  • Оксана Муха, співачка.

Регіональна конкурсна комісія також вже сформована, її очолює Парасковія Дворянин; за умовами конкурсу, повний склад конкурсної комісії не розголошується аж до церемонії нагородження.

Заявки на участь у регіональному конкурсі «Благодійна Львівщина» вже зараз можуть подавати доброчинні, громадські та волонтерські організації, соціально відповідальний бізнес та фізичні особи-благодійники, які базуються і здійснюють свою діяльність у Львівській області.

Заявки встановленої форми подаються виключно в електронному вигляді на адреси: [email protected] та [email protected]. Форму конкурсної заявки можна отримати на офіційному сайті конкурсу http://blagoukraine.org/.

Останній термін подання заявок – 15 лютого 2015 року. Після цього розпочне роботу Регіональна конкурсна комісія. Про час і місце проведення церемонії нагородження переможців організатори повідомлять додатково.

Звертаємо увагу майбутніх учасників конкурсу: всі заявки, що надходять з областей, де організовується регіональний конкурс, братимуть участь і в Регіональному, і у Національному конкурсі «Благодійна Україна». Так, заявки від львівських благодійників, – незалежно від того, надійдуть вони на адресу регіонального чи національного оргкомітету, – спочатку візьмуть участь у конкурсі «Благодійна Львівщина», а потім будуть розглянуті конкурсною комісією на загальнонаціональному рівні.

Запрошуємо львівських благодійників представити українському суспільству свої добрі справи і взяти участь у конкурсі «Благодійна Львівщина»!

Координати Оргкомітету Регіонального конкурсу «Благодійна Львівщина»: e-mail: [email protected], телефони для довідок: (032) 253-0-252.

Нагадаємо, Національний конкурс «Благодійна Україна – 2015» стартував 14 вересня 2015 року. У конкурсі можуть брати участь благодійники, які надавали допомогу для вирішення актуальних суспільних проблем у період з 1 січня по 31 грудня 2015 року.


Галерея (3 фото)

* Для перегляду клікніть на фото