Привітайте Анжеліку з днем народження – допоможіть сиротам у зоні АТО 25 Травня 2016 12:14

Привітайте Анжеліку з днем народження – допоможіть сиротам у зоні АТО

7 червня 2016 року в Києві у малому залі палацу «Україна» відбудеться традиційний благодійний концерт до дня народження Анжеліки Рудницької. Вже багато років відома українська журналістка, співачка, мисткиня, громадська діячка та науковець перетворює свій день народження на справжнє свято музики і доброчинності.

Початок концерту – о 19:00. У заході візьмуть участь Віктор Павлік, Марина Одольська, Діля. Цього разу збиратимуть гуманітарний вантаж для дітей із сиротинців у зоні АТО.

«Усі, хто мене знає, вже звикли, що мої дні народження – це наше спільне свято і наші спільні добрі справи, – написала Анжеліка Рудницька. – Мої друзі і прихильники приносять не квіти і подарунки іменинниці, а гроші і передачі тим, хто цього найбільше потребує».

Головний інформаційний партнер свята – «5 канал», інформаційна підтримка – газета «Порадниця».

У 2014 році у Софії Київській на день народження Анжеліки під час акції «Побажай країні щастя» була зібрана допомога для трьох притулків для біженців. 2015 року гості Анжеліки прийшли на концерт у Київському госпіталі та зібрали 5 тисяч доларів для поранених та велику кількість необхідних речей.