Благодійний фестиваль «Повір у себе!» подарував свято знедоленим дітям Київщини 2 Червня 2016 13:07

Благодійний фестиваль «Повір у себе!» подарував свято знедоленим дітям Київщини

29 травня, напередодні Міжнародного Дня захисту дітей, у селі Бузова, що на Київщині, відбувся святковий захід для дітей з особливими потребами Київщини – фестиваль «Повір у себе!»

Святкова подія організована командою активістів громадської організації «НОВИЙ ПОЧАТОК» за сприяння голови Києво-Святошинської районної ради Олександра Тигова.

Захід подарував радість, незабутні враження, безліч мегапозитивних емоцій та чудових моментів великій кількості дітлахів, які побували на святі. Це – підопічні ГО «Спілка жінок Київщини – Бучанський осередок», ГО інвалідів «Відгук», районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, соціально-реабілітаційного центру «Родина», вихованці Білоцерківського дитячого будинку-інтернат, а також малеча великих і дружніх родин Родікових та Гедзів.

Свято розпочалося з веселого і по-справжньому казкового шоу від майстра мильних бульбашок «Maksym Bukin Show», різнокольорового аквагриму і забавних фіксиків від «Кволік Шоу». Далі – розважально-пізнавальні ігри, конкурси, вікторини, веселі змагання, безліч локацій та майстер-класів різного спрямування – стрибки на батуті, плетення косичок всім дівчаткам, експозиції дитячо-юнацького товариства «Січ», теніс від активістів ГО «Федерація Новуса України».

У підтримку дитячого свята виступали талановиті, з надзвичайно щирими серцями зіркові гості – поетеса  композитор, заслужена артистка України, незрівнянна Марина Одольська, молодий виконавець, учасник четвертого сезону телешоу «Х-ФАКТОР» Данило Рувінський, французький співак та актор, володар Золотого призу Королівської Консерваторії Брюсселю Поль Манондіз, співачка та акторка Юлія Войс, талановита красуня з активною життєвою позицією Яніна Орлова, надзвичайно обдарована співачка, яка 18 червня представлятиме Україну у Вітебську на «Слов’янському базарі» Катя Манузіна, творчі учні Шпитьківської дитячої школи мистецтв, а також вихованці Білоцерківського дитячого будинку-інтернату, які створили музичний гурт «Половина серця».

Упродовж заходу ніхто не залишився голодним, адже на всіх чекав смачний обід: соковиті напої, канапки, фрукти, ситний плов та національна страва нашого народу – український борщ з пампушками.

Насичена програма, дружня атмосфера, незабутні враження, приємні емоції, цікаві зустрічі, спілкування та знайомства, веселе проведення часу – близько 400 дітей та 150 дорослих відпочивали разом впродовж усього дня.

Організатори висловлюють щиру подяку всім друзям святкового заходу: Дніпропетровській обласній федерації шахів, «MAG Audio», «PepsiCo», «Ін-Тайм», «Отчий Дім», «ФІГАРО-Кейтерінг», ГО «Фонд громади Білоцерківщини», «Advertising school», ТОВ «АЛВІСС», БФ «Благомай», СК «Чисте серце», Альянсу «Україна без сиріт». Інформаційні друзі свята: «5 канал», «ОБОЗРЄВАТЄЛЬ», портал суспільно-корисних новин «ГУРТ», «Український форум благодійників», «Асоціація благодійників України».
Особлива подяка гостям, які приїхали підтримати та розділити з дітьми радість свята – це Віце-Консул посольства США в Україні Ед О’Брайан з родиною та представники МБФ «Калеб – Дінсте», які передали 10 інвалідних візків для дітей району. Суттєву допомогу в організації та координації заходу надав волонтерський актив соціального департаменту Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Святковий захід «Повір у себе!» допоміг дітлахам знайти власну мрію, повірити у свої сили та з ще більшою вірою і впевненістю сміливо крокувати по життю.

За інформацією ГО «НОВИЙ ПОЧАТОК»


Галерея (14 фото)

* Для перегляду клікніть на фото