Херсонська обласна бібліотека для юнацтва реалізує благодійний фотопроект 15 Червня 2016 12:01

Херсонська обласна бібліотека для юнацтва реалізує благодійний фотопроект

Херсонська обласна бібліотека для юнацтва ім. Б.Лавреньова, починаючи з 2015 року, реалізує благодійний фотопроект «Світлини для героїв». Його мета – подарувати учасникам антитерористичної операції на сході України безкоштовну фотосесію у колі найдорожчих і найрідніших людей.

І таким чином, не лише вшанувати наших героїв, але й віддячити їх сім’ям, на яких лежить не менш відповідальна місія – чекати, підтримувати, допомагати і вірити у своїх захисників. А мешканцям та гостям Херсона та області – нагадати про героїв, яким завдячуємо мирним життям, та акцентувати увагу на відродженні сімейних цінностей.

Організація, підготовка та проведення фотосесій здійснюються силами працівників бібліотеки за підтримки та в координації з громадською організацією «Товариство воїнів-учасників, ветеранів АТО на сході України» в Херсонській області, Центром допомоги учасникам АТО при облдержадміністрації, командуванням батальйону патрульної служби поліції особливого призначення «Херсон» та управлінням культури облдержадмінистрації.

З 2016 року фотопроект є невід’ємною частиною обласної патріотичної акції «Герої ХХІ століття», яку проводить бібліотека.

Героями світлин вже стали воїни ЗСУ, Нацгвардії, бійці добровольчих батальйонів та підрозділів МВС України.

Завершальним етапом цього благодійного фотопроекту буде виставка світлин наших земляків у найбільший виставковій залі Херсона – виставковій залі обласної організації Національної спілки художників України – у вересні 2016 року.

Джерело: CultUA.media