У Житомирі відбувся спортивний захід для дітей–сиріт «Майбутнє залежить від тебе!» 25 Жовтня 2016 18:31

У Житомирі відбувся спортивний захід для дітей–сиріт «Майбутнє залежить від тебе!»

20 жовтня на стадіоні «Спартак» відбулась товариська зустріч футбольних команд вихованців інтернатних закладів Житомирської області, Житомирського військового інституту та поліції Житомира. Метою спортивного заходу «Майбутнє залежить від тебе!» є мотивація дітей-сиріт до ведення здорового способу життя та заняття спортом. Організувала зустріч Благодійна організація «Планета для дітей», яка є членом Асоціації благодійників України.

Команди вихованців Новоград–Волинської та Бердичівської шкіл–інтернатів для дітей–сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, спробували свої сили у матчах проти, відповідно, збірних Управління превентивної діяльності ГУНП та Житомирського військового інституту ім. С.П. Корольова. А після цього зіграли ще й між собою. З результатом 1:0 переможцями стали гравці Бердичівської збірної, а другими – Новоград–Волинської.

Організатори та учасники свята подбали, аби діти отримали не лише позитивні враження, а й солодкі подарунки, спортивний інвентар для занять та пам’ятні кубки й грамоти.

Участь в заході та церемонії нагородженняя взяли також і футболісти МФК «Житомир», які не лише вручили дітям подарунки від організаторів, а й розповіли про свої історії успіху і розповіли, як стали футболістами, аби на власному прикладі надихнути дітей.