Студенти Університету банківської справи збирають кошти на навчання військових АТО та ветеранів афганців 26 Жовтня 2016 16:46

Студенти Університету банківської справи збирають кошти на навчання військових АТО та ветеранів афганців

В Університеті банківської справи у цьому році вже в одинадцяте стартує масштабний благодійний студентський захід України «Аукціон надій».
Гасло цьогорічного Аукціону надій – «Знання дарують крила!».

У 2016 році молодь прагне зібрати кошти для допомоги воїнам АТО, ветеранам війни в Афганістані та членам їх родин. Мета Аукціону – дати шанс колишнім військовим адаптуватися до мирного життя та досягнути успіху: започаткувати власний бізнес, пройти перекваліфікацію, тренінги та навчання з успішними та відомими українцями у Бізнес-школі Університету банківської справи.

«Війна знищує плани на майбутнє, чимало людей втрачають роботу та шанс на власну самореалізацію. Я щиро радію тому, що благодійність і волонтерство міцно ввійшли у життя українців. Переконана, що спільними зусиллями ми зможемо зібрати кошти на навчання та подарувати свято військовим – нашим героям, які ціною власного життя захищають наше майбутнє», – зауважила голова Cтудентської ради Університету банківської справи Анастасія Чирва.

15 грудня 2016 року у колонній залі Київської міської державної адміністрації відбудеться благодійний бал, під час якого відбудуться відкриті торги з лотами від відомих українців та студентська лотерея.

Учасниками заходу стануть відомі політики, банкіри, діячі культури, військові та меценати.

Нагадаємо, започаткований у 2006 році благодійний проект «Аукціон надій» – дворазовий переможець Національного конкурсу «Благодійна Україна» – сьогодні є однією з наймасштабніших молодіжних доброчинних акцій в Україні. За 10 років студенти Державного вищого навчального закладу «Університет банківської справи» зібрали понад 2 млн. грн. та здійснили десять важливих соціальних проектів в Україні.

Сайт Університету банківської справи: http://ubs.edu.ua/ua/

За інформацією УБС