У Києві відбудеться студентський благодійний ХІ Аукціон надій «Знання дарують крила!» 13 Грудня 2016 17:26

У Києві відбудеться студентський благодійний ХІ Аукціон надій «Знання дарують крила!»

15 грудня о 17.00 у Колонній залі Київської міської державної адміністрації (вул. Хрещатик, 36, м. Київ) пройде Благодійний бал, організований студентами Університету банківської справи, під час якого відбудуться відкриті торги з лотами від відомих українців та студентська лотерея.

Гасло цьогорічного Аукціону надій – «Знання дарують крила!». У 2016 році молодь прагне зібрати кошти для допомоги воїнам АТО, ветеранам війни в Афганістані та членам їх родин. Мета – дати шанс колишнім військовим адаптуватися до мирного життя та досягнути успіху: започаткувати власний бізнес, пройти перекваліфікацію, тренінги та навчання з успішними та відомими українцями.

На продаж виставлять лоти від відомих українців – вироби ручної роботи, сертифікати на послуги, мистецькі речі. Серед них фотолітопис "Ще не вмерла України ні слава, ні воля! Шлях нескорених" від Першого прем’єр – міністра України, Міністра економічного розвитку і торгівлі України Степана Kубіва, вінілова платівка "Брюссель", диск "Найкраще" та боді для малюка від лідера групи «Океан Ельзи» Святослава Вакарчука, диск з підписом, екосумку з плакатом від переможниці «Євробачення-2016» Джамали, картина «Зимонька» від українського живописця-аквареліста Дмитра Ачкасова, сертифікат «Ранкова кава» із заступником Голови Правління Укрсиббанку Володимиром Радіним, ікона «Спас» від Олександри Теліженко та ін.

На Благодійному балі відбудеться бал дебютантів студентів Університету банківської справи, виступи артистів Національної оперети України та майстер-клас бальних танців від хореографа школи танців «Big Dance».

У заході візьмуть участь меценати, банкіри, фінансисти.

Партнери благодійного балу – Київська міська державна адміністрація, Українська спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів), Київський національний академічний театр оперети України, Асоціація благодійників України, школа танців «Big Dance».

Нагадаємо, започаткований у 2006 році благодійний проект «Аукціон надій» – дворазовий переможець Національного конкурсу «Благодійна Україна» – сьогодні є однією з наймасштабніших молодіжних доброчинних акцій в Україні. За 10 років студенти Державного вищого навчального закладу «Університет банківської справи» зібрали понад 2 млн. грн. та здійснили десять важливих соціальних проектів в Україні.

Акредитація журналістів до 15 грудня 2016р. до 11.00
Реєстрація з 16.30-17.00 за адресою: вул. Хрещатик, 36 м. Київ

Програма проведення студентської благодійної акції XI «Аукціон надій»
15 грудня 2016 року
Місце проведення –м. Київ, вул. Хрещатик, 36,
Колонна зала Київської міської державної адміністрації

16.15–17.00 – реєстрація учасників.
17.00–18.00 – Благодійний бал у Колонній залі Київської міської державної адміністрації.
• Бал дебютантів за участю студентів Університету банківської справи.
• Вітальне слово Першого віце-прем’єр-міністра України – Міністра економічного розвитку і торгівлі України Степана Кубіва.
• Виступ артистів Київського національного академічного театру оперети.
• Майстер-клас від хореографа танцювального клубу «Big Dance» Романа Грицини.

18.00 –18.30 – «Тихий аукціон» і лотерея.
18.30–20.30 – відкриті торги XI «Аукціону надій».
Виступи: автора-виконавця В’ячеслава Купрієнка, Лесі Горової, гурту «Voc OUT».
20.30 – розіграш лотереї.
20.45 – отримання придбаних лотів і виграшів.

****

ДВНЗ «Університет банківської справи» – профільний вищий навчальний заклад України IV рівня акредитації, який готує фахівців для фінансово-кредитної сфери та підвищує їхню кваліфікацію. Університет банківської справи об’єднує чотири інститути у Харкові, Львові, Черкасах та Інститут банківських технологій та бізнесу у м. Києві.

Контактна особа:
Панченко Ольга
Прес-служба Університету банківської справи
тел.: +38 (067) 909-10-82
E-mail: : [email protected]
URL: www.ubs.edu.ua