Студентський благодійний ХІ Аукціон надій «Знання дарують крила!» зібрав понад 395 тис. грн. у Києві 21 Грудня 2016 11:31

Студентський благодійний ХІ Аукціон надій «Знання дарують крила!» зібрав понад 395 тис. грн. у Києві

15 грудня у Колонній залі Київської міської державної адміністрації відбувся Благодійний бал, організований студентами Університету банківської справи, під час якого були відкриті торги з лотами від відомих українців та студентська лотерея.

Гасло цьогорічного Аукціону надій – «Знання дарують крила!». У 2016 році молодь збирала кошти для допомоги воїнам АТО, ветеранам війни в Афганістані та членам їх родин. Мета – дати шанс колишнім військовим адаптуватися до мирного життя та досягнути успіху: започаткувати власний бізнес, пройти перекваліфікацію, тренінги та навчання з успішними та відомими українцями.

Меценати лотів – представники влади, керівники банківських установ, бізнесмени, митці, культурні та громадські діячі. Усього вдалося зібрати понад 395 тис. грн.

На відкритих торгах та тихому аукціоні було продано більше 30 лотів. Стартова ціна кожного лоту становила в середньому 1500 грн., крок – 200 грн.
Серед них фотолітопис "Ще не вмерла України ні слава, ні воля! Шлях нескорених" від Першого прем’єр – міністра України, Міністра економічного розвитку і торгівлі України Степана Kубіва, вінілова платівка "Брюссель", диск "Найкраще" та боді для малюка від лідера групи «Океан Ельзи» Святослава Вакарчука, диск з підписом, екосумку з плакатом від переможниці «Євробачення-2016» Джамали, картина «Зимонька» від українського живописця-аквареліста Дмитра Ачкасова, сертифікат «Ранкова кава» із заступником Голови Правління Укрсиббанку Володимиром Радіним, ікона «Спас» від Олександри Теліженко, картина «Українка з писанками» від Катерини Ющенко, Голови Наглядової ради Міжнародного благодійного фонду «Україна 3000» та ін.

Найдорожчий лот – картину «Листопад» художниці Галини Бодякової було продано за 21700 грн.

Відкрили бал урочистим полонезом дебютанти – студенти Університету банківської справи. На заході також виступили артисти Київського національного академічного театру оперети України, автор-виконавець, кавалер двох бойових орденів В’ячеслав Купрієнко, співачка Леся Горова, гурт «Voc OUT» та інші.

Роман Грицина хореограф школи танців «Big Dance» для гостей балу провів майстер-клас бальних танців.  Він також допомагав студентам у підготовці до балу: «Дякую за довіру і можливість виступити в якості хореографа-постановника XІ «Аукціон надій». Мені було дуже цікаво працювати зі студентами Університету банківської справи над постановками!»,- говорить головний хореограф проекту «ХІ Аукціон надій» Роман Грицина.

Партнери благодійного балу – Київська міська державна адміністрація, Українська спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів), Київський національний академічний театр оперети України, Асоціація благодійників України, школа танців «Big Dance».

Нагадаємо, започаткований у 2006 році благодійний проект «Аукціон надій» – дворазовий переможець Національного конкурсу «Благодійна Україна» – сьогодні є однією з наймасштабніших молодіжних доброчинних акцій в Україні. За 10 років студенти Державного вищого навчального закладу «Університет банківської справи» зібрали понад 2 млн. грн. та здійснили десять важливих соціальних проектів в Україні.

****

ДВНЗ «Університет банківської справи» – профільний вищий навчальний заклад України IV рівня акредитації, який готує фахівців для фінансово-кредитної сфери та підвищує їхню кваліфікацію. Університет банківської справи об’єднує чотири інститути у Харкові, Львові, Черкасах та Інститут банківських технологій та бізнесу у м. Києві.

Контактна особа:
Панченко Ольга
Прес-служба Університету банківської справи
тел.: +38 (044) 425-96-13, +38 (067) 909-10-82, 
E-mail: : [email protected] URL: www.ubs.edu.ua