У Луцьку діти із соціально незахищених категорій можуть безкоштовно зробити комп’ютерну томографію 30 Жовтня 2017 11:59

Медична лабораторія ТОВ «ГЕМО МЕДИКА Луцьк» продовжує співпрацю з Благодійним Фондом «СТОПРАК» заради попередження та виявлення хвороб у дітей на ранніх стадіях.

Тож з цією метою у діагностичному центрі «ГЕМО Луцьк» продовжують щомісячно безкоштовно обстежувати 10 діток із соціально незахищених категорій у кабінеті мультиспіральної комп’ютерної томографії. Йдеться, зокрема, про дітей-сиріт, напівсиріт, позбавлених батьківського піклування, діток з особливими потребами, з малозабезпечених чи неблагополучних сімей, а також дітей із багатодітних родин.

Якщо існує потреба у відповідному медичному обстеженні і є лікарське направлення, необхідно звернутися у благодійний фонд «СТОПРАК». Тут можна отримати талон на безкоштовне обстеження у ТОВ «ГЕМО МЕДИКА Луцьк».

Лабораторія розташована у Луцьку на проспекті Відродження, 30.

Зауважимо, що співпраця ТОВ «ГЕМО МЕДИКА Луцьк» з Благодійним Фондом «СТОПРАК» саме у цьому напрямку розпочалася ще у вересні минулого року. З того часу медзаклад щомісячно здійснює безкоштовну комп’ютерну томографію для 10 маленьких волинян.

Джерело