«Янголи Добра»: в кількох областях пройшли регіональні етапи конкурсу «Благодійна Україна». 19 Березня 2018 20:11

«Янголи Добра»: в кількох областях пройшли регіональні етапи конкурсу «Благодійна Україна».

        У 2018 році Оргкомітету Конкурсу долучив до регіональних етапів, нових 5. Загальна кількість регіональних конкурсів, проведених у 2018 році становить 11. 

         Регіональні благодійні конкурси Національного конкурсу «Благодійна Україна» – єдиного загальнонаціонального проекту з пошуку та відзначення кращих благодійників та найбільш ефективних доброчинних ініціатив вже пройшли: у місті Заставна (Благодійна Буковина), Вінниці (Благодійна Вінниччина), Миколаєві (Благодійна Миколаївщина).

         Заплановані заходи на 20 березня в Одесі (благодійна Одещина) та Києві (Благодійна Київщина), 23 березня в Житомирі (благодійна Житомирщина), 24 березня у Львові (Благодійна Львівщина), 29 березня у Харкові (благодійна Харківщина). К кінці березня на початку квітня пройдуть регіональні конкурси у Хмельницькому (благодійна Хмельниччина), Краматорську (благодійна Донеччина), Херсоні (благодійна Херсонщина).

        Загалом на адресу регіонального оргкомітету надійшло 1054 заявок від сектору бізнесу, фізичних осіб, громадських організацій і благодійних фондів, волонтерів. 22 березня 2018 року відбудеться церемонія нагородження переможців Національного конкурсу з відзначення найкращих проектів за 2017 рік.  

 Більш детальніша інформація про перебіг Національного та регіональних конкурсів на сайті Благодійна Україна.