«Територія А збирає друзів» у Житомирському віськовому шпиталі 14 Грудня 2015 12:00

«Територія А збирає друзів» у Житомирському віськовому шпиталі

У рамках серії благодійних акцій «Території А» до 20-ліття легендарного хіт-параду 11 грудня 2015 року у Житомирському військовому шпиталі відбувся передріздвяний благодійний концерт.

У заході взяли участь співачки Ірина Островська, Марина Одольська, Анжеліка Рудницька та Ілларія, котрі протягом концерту не лише виступали на сцені, а й танцювали разом із військовими.

Президент мистецької агенції «Територія А» Анжеліка Рудницька переконана, що мистецтво і творчість здатні врятувати людину. «Ми їздимо з благодійними концертами по всій Україні й спілкуємося з різними людьми. Музика зігріває, об’єднує, допомагає розкрити позитивні емоції. Сьогодні ми такого не бачили, але у деяких містах бійці приходили у балаклавах на концерт, закриваючи обличчя, та згодом вони все ж відкриваються і ми бачимо усміхнені обличчя. Окрім музики ми завжди веземо благодійну допомогу, проте у Житомирському шпиталі нам сказали, що ніяких нагальних потреб немає, тому сьогодні ми привезли мандарини, солодощі, набори для гоління», – розповідає вона.

Благодійний проект «Територія А» збирає друзів» розпочався 13 листопада з концерту у реабілітаційному центрі для ветеранів війни у селі Циблі. У рамках проекту планується протягом року організувати 20 концертів для наших захисників.

За інформацією «20 хвилин Житомир»