У Житомирі стартує третій сезон всеукраїнського проекту «Анатомія шлюбу» 25 Квітня 2016 15:55

У Житомирі стартує третій сезон всеукраїнського проекту «Анатомія шлюбу»

30 квітня 2016 року у Житомирі розпочнуться заняття у рамках всеукраїнського проекту «Анатомія шлюбу». У Житомирській області проект реалізовує благодійна організація «Планета для дітей».

Мета проекту «Анатомія шлюбу» – донести до молодих людей знання, як правильно будувати стосунки, про психологію чоловіка та жінки, про їх ролі та функції в сім’ї, та сформувати для молоді правильну і успішну модель шлюбу.

«Часто молоді люди одружуються по величезній, як їм здається, любові, і думають, що зможуть разом прожити все життя, не дивлячись ні на що. Але настає момент, коли вони, як і багато інших пар, виявляють, що зовсім не вміють будувати взаємини. І та величезна любов, завдяки якій вони одружилися, не допомагає їм зберегти повноцінну, здорову сім’ю. А зруйнована сім’я – це зруйноване суспільство. І це не тому, що хтось із подружжя або обоє погані, а тому, що не було достатньо хорошої підготовки до сімейного життя. До шлюбу потрібно готуватися задовго до того, як ми зустрічаємо один одного і опиняємося в РАГСі», – кажуть організатори.

Зустрічі проекту «Анатомія шлюбу» проходитимуть щосуботи в Обласній бібліотеці ім. О.Ольжича (м. Житомир, Новий бульвар, 4), початок о 15:00.

Попередня реєстрація за тел.: (0412) 46-05-65, (063) 429-49-83, (098) 903-10-73 (Ольга).

За інформацією БО «Планета для дітей»