Українській дім запрошує на благодійний Великодній ярмарок 28 Квітня 2016 10:14

Українській дім запрошує на благодійний Великодній ярмарок

З 28 по 30 квітня 2016 року в Києві в Українському домі відбудеться Всеукраїнський благодійний Великодній ярмарок. Кошти від продажу виробів, виготовлених у «Благодійній майстерні», та продукти харчування, зібрані від учасників ярмарку, будуть передані в дитячі будинки сімейного типу.

Організатори впевнені, що і цього року ярмарок підкорить своєю привабливістю та унікальністю, стане корисною та цікавою подією як для учасників, так і для відвідувачів, налаштує киян та гостей столиці на радісний святковий настрій у дні великого християнського свята – Воскресіння Христового.

Передсвяткові ярмарки в Українському домі завжди славляться своєю популярністю та незабутньою атмосферою.

На ярмарку свою продукцію представлять обласні культурні центри, підприємства харчової промисловості, народні майстри, магазини подарунків, сувенірні компанії та творчі майстерні. Відвідувачам буде представлено багатий асортимент святкового товару: авторські прикраси в різних жанрах і стилях, святкові листівки ручної роботи, оригінальні Великодні подарунки, запашні паски, кулінарні ласощі, напої, нарядні писанки та все що необхідно до Великоднього кошика.

У рамках заходу працюватиме «Благодійна майстерня», де кожен зможе долучитися до добрих справ за допомогою мистецтва. Працювати в майстерні будуть народні майстри, які виготовлятимуть незвичайні та яскраві великодні писанки та допоможуть відвідувачам опанувати ази української самобутності і продемонструють традиційну техніку українських ремесел.

Протягом трьох днів відвідувачі матимуть можливість стати учасниками майстер-класів різного формату, навчитись самостійно виготовляти святкові прикраси та придбати оригінальні сувеніри. Також під час ярмарку відбудеться благодійний збір продуктів харчування.

ДП «Український дім» запрошує підприємства харчової та легкої промисловості, народних майстрів, сувенірні компанії та творчі майстерні, які бажають продемонструвати підготовку до Великодніх свят у кращих українських традиціях.

Ярмарок відбудеться за підтримки Державного управління справами Президента України.

Докладніша інформація щодо участі в ярмарку – за тел.: (044) 278-84-90, (050) 465-33-81, електронна пошта [email protected].

Джерело: UkrPress.info