Хочете навчатися на програмі «Управління неприбутковими організаціями»? Маєте можливість отримати стипендію 3 Червня 2016 15:54

Хочете навчатися на програмі «Управління неприбутковими організаціями»? Маєте можливість отримати стипендію

Інститут лідерства та управління Українського католицького університету оголошує про початок конкурсу стипендій для бажаючих навчатися на магістерській програмі «Управління неприбутковими організаціями».

Професійна програма магістерського рівня «Управління неприбутковими організаціями» (УНО) розроблена для учасників з досвідом роботи в громадській сфері, які прагнуть поглибити свої навики управління у недержавному секторі. Метою програми є формування лідерів та кваліфікованих менеджерів для неприбуткового сектору України, керуючись міжнародними стандартами управління та етики.

За результатами конкурсу буде визначено трьох переможців, які отримають стипендію. Стипендія покриває 50% вартості навчання на програмі «Управління неприбутковими організаціями» у 2016-2017 роках.

Умови участі у конкурсі стипендій:

1. Заповніть аплікаційну форму, що розміщена за цим посиланням.

2. Запишіть відеозвернення: розкажіть, кого ви вважаєте прикладом для наслідування як активного відповідального громадянина. Це може бути хтось з ваших сусідів, друзів, знайомих, які є для вас натхненниками та прикладами у розвитку громадського суспільства, які малими кроками змінюють життя довкола, які творять зміни у вашій громаді, мікрорайоні, вулиці. Також це може бути розповідь про лідерів/авторів соціальних ініціатив, яких ви особисто не знаєте, але цікавитеся їхньою діяльністю.

Аплікаційну форму та відео слід надіслати на електронну адресу [email protected]. У темі листа вкажіть: «Конкурс стипендій». Прийом конкурсних робіт триває до 20 червня 2016 року. Оголошення результатів відбудеться до 1 липня 2016 року.

За матеріалами Інституту лідерства та управління УКУ