Зелену книгу української благодійності – 2015 презентують 6 липня 5 Липня 2016 12:13

Зелену книгу української благодійності – 2015 презентують 6 липня

6 липня 2016 року о 14:00 в Українському кризовому медіа-центрі (м. Київ, вул. Хрещатик, 2) відбудеться презентація Зеленої книги української благодійності – 2015. Упорядник – Асоціація благодійників України за підтримки Інформаційно-аналітичного центру «Громадський простір».

У заході візьмуть участь:

  • Олександр Максимчук, президент Асоціації благодійників України;
  • Олександр Олійник, віце-президент Асоціації благодійників України;
  • Лариса Мудрак, віце-президент Асоціації благодійників України.

Цього року Асоціація благодійників презентує четвертий випуск Зеленої книги української благодійності. Дослідження підготовлено на базі національного експертного опитування «Стан розвитку благодійності в Україні – 2015», проведеного Асоціацією спільно з ІАЦ «Громадський простір» у червні 2016 року. В опитуванні взяли участь експерти у різних сферах благодійності, волонтерства, корпоративної соціальної відповідальності, державні і громадські діячі, журналісти, науковці з усієї України.

Зелена книга (англ. Green Paper) – документ, що містить аналіз (моніторинг) сьогоднішнього стану у визначеній суспільній сфері і має на меті розпочати процес громадського обговорення з обумовленої тематики. Як правило, результатом таких консультацій згодом стає упорядкування офіційної Білої книги, у якій результати суспільної дискусії узагальнені у формі практичних рекомендацій та пропозицій.

Довідки за телефоном (063) 97-78-078, контактна особа – Катерина Соболева-Зоркіна.