У Києві презентують волонтерський реабілітаційно-відпочинковий табір для бійців АТО «З любов’ю в серці» 18 Серпня 2016 14:01

У Києві презентують волонтерський реабілітаційно-відпочинковий табір для бійців АТО «З любов’ю в серці»

28 серпня 2016 року, у День Успіння Пресвятої Богородиці, напередодні 2-ї річниці трагедії під Іловайськом в Києві на території Михайлівського Золотоверхого монастиря відбудеться благодійна акція «З любов’ю в серці». Організатор події – Громадська організація «За покликом серця» (м. Косів, Івано-Франківська область) під патронатом Синодального відділу соціального служіння та благодійності УПЦ Київського Патріархату ЕЛЕОС-УКРАЇНА та Асоціації благодійників України.

Головна мета акції – презентація для широкої громадськості волонтерського проекту реабілітаційно-відпочинкового табору для бійців АТО «З любов’ю в серці» та збір коштів на потреби табору. Проект стартував у 2014 році, він передбачає організацію активного фізичного та морального відпочинку для українських воїнів, які проходили службу у зоні АТО. За цей час табір провів 15 змін, у ньому відпочили понад 300 бійців ЗСУ та добровольчих батальйонів, їхні діти, волонтери.

Під час заходу усім бажаючим будуть презентовані активності, що пропонуються бійцям під час перебування у таборі. Це, зокрема, майстер-класи з кераміки, музичний і арт-майдан, боді-арт. Під час заходу відвідувачам буде представлена фотоінсталяція, присвячена життю табору. У рамках акції працюватиме кулінарний майданчик від «Кухарської Сотні Столиці». Також відбудеться благодійний ярмарок робіт косівських майстрів та виставка-продаж робіт, вироблених бійцями під час перебування у таборі.

Акція триватиме з 10:00 до 17:00. Урочиста презентація розпочнеться о 12:00.

Докладніша інформація – за телефоном (067) 676-57-93 (Тетяна Костинюк).