Благодійний проект «BLACK BOX» їде до культурної столиці – м. Львів! 29 Вересня 2016 10:44

Благодійний проект «BLACK BOX» їде до культурної столиці – м. Львів!

«Міжнародний благодійний фонд «Давай допоможемо» запрошує на благодійну вечерю в повній темряві «BLACK BOX», що відбудеться 20 жовтня о 19.00 у м. Львів, готель «Панорама».

Метою проекту «BLACK BOX» є наповнення спеціалізованою літературою бібліотеки та школи для незрячих людей шляхом придбання принтерів Брайля для найбільших обласних центрів України. Це дозволить незрячим людям по всій Україні, які не мають можливості дивитись кіно, насолоджуватись театром чи музеєм, ширше пізнавати цей світ через книги.

Формат заходу – вечеря у повній темряві, що дозволить всім присутнім ближче познайомитись зі світом незрячих людей і дати відчути, як це жити у пітьмі. Саме в такому світі живуть незрячі люди. Люди, які як і ми, хочуть бачити щодня обличчя рідних, дивитися на захід сонця, читати книжки і насолоджуватися красою світу. Але вони змушені жити інакше.

Такий захід уже успішно пройшов у Києві та Одесі. За його результатом було придбано принтери Брайля для Київської громадської спілки незрячих осіб «Сучасний погляд» та для Одеського УТОСу, а також зроблено п’ять операцій діткам з проблемами зору.

«BLACK BOX» став найкращим інноваційним проектом на всеукраїнських конкурсах «Ukrainian Event Awards» та «Благодійна Україна – 2015».

Детальна інформація про проект на сайті http://blackbox.letshelp.com.ua/