У Мистецькому Арсеналі відбудеться благодійний захід «Я – майбутнє України» 8 Листопада 2017 17:15

У Мистецькому Арсеналі відбудеться благодійний захід «Я - майбутнє України»

12 листопада в Мистецькому Арсеналі відбудеться благодійне сімейне свято  «Я – майбутнє України» за підтримки Дмитра Монатіка, Маши Єфросініної, Даши Малахової, Дмитра Комарова, Амадора Лопеса, Яніни Соколової, Братів Борисенків, Лавіки, Світлани Тарабарової та інших зірок шоу-бізнесу. На гостей чекають автограф-сесії від Катерини Кухар та Потапа, тренінги та майстер-класи від зіркових гостей. Вхід – 80 грн. Мета – зібрати з продажу квитків $55 000 на МІСТО ДОБРА, а саме на купівлю будинку для дітей та мам, які не мають даху над головою. З вашою допомогою, МІСТО ДОБРА відчинить свої двері для дітей-сиріт, з інвалідністю, мам, які опинились в кризових ситуаціях, врятує дітлахів від інтернатів та дитбудинків. 



Захід розпочнеться о 12.00 презентацією фотовиставки під назвою "Мрій". Участь у фотосесії взяли діти з інвалідністю спільно зі своїми кумирами-зірками.



Протягом всього дня на сцені відбуватимуться лекції, тренінги та виступи зірок. Особливістю свята стане показ дитячого одягу від італійського бренду Tartine et Сhocolate. Демонструвати колекцію будуть діти, які обмежені у русі. Захід триватиме до 20:00.


Програма заходу:

12.00 – презентація унікальної фотовиставки під назвою «Мрій» за участі 18 зірок, що знялись у фотосесії, втілюючи мрії дітей.

12.30 – кулінарний майстер-клас для дітей від Даші Малахової.

13.00 – лекція для батьків від Даші Малахової по безглютеновій дієті.

14.00 – майстер-клас від психолога Наталії Холоденко «Happy Woman».

Автограф-сесія Катерини Кухар, майстер клас і флешмоб від Амадора Лопеса.

16.00 – модний показ від бренду Tartine et Chocolate. Моделі – маленькі підопічні
фонду «Я майбутнє України».

 17.00 – автограф-сесія від Потапа.


Також на гостей чекають виступи Віри Кекелії, Лавіки, BRO Borisenko Brothers, Тетяни Решетняк, Іларії, гурту «Сальто Назад» та інших зірок. Ведучі вечора – Costa Ricky, Яніна Соколова, Лавіка та BRO Borisenko Brothers.


Детальніше ознайомитися з подією можна тут: Я майбутнє України


Квитки можна придбати на вході у Мистецький Арсенал у день заходу, або за посиланням: Придбати квитки


Контактна інформація


Благодійний Фонд «Я майбутнє України»

050 243 69 71.


Анна Дрофа, Trembita PR агентство

press.trembitapr@gmail.com

093 086 71 22


Дарья Сухенко, TrembitaPR агентство

darya@trembitapr.com.ua

 097 249 00 66



____________

«Місто Добра» – це центр підтримки для дітей-сиріт, дітей з інвалідністю, випускників інтернатних закладів,мам, які опинились в складних життєвих обставинах. Ціль проекту – врятувати дітей від інтернатів та дитбудинків, підтримавши сім’ї в кризових ситуаціях, надати опіку, реабілітацію та допомогу дітям-сиротам і дітям з інвалідністю. Наразі БФ «Я Майбутнє України» вже створеносхожийЦентр Доброти в Чернівцях. Тут вже знайшли підтримку понад 35 мам-сиріт, випускниць інтернатів, жертв домашнього насильства. Завдяки вчасно наданій допомозі, вже вдалось запобігти потраплянню десятка дітей до інтернатних закладів. Однак, обмежена площа закладу та території, не дозволяє реалізувати надання соціальних послуг дітям у повній мірі.