Благодійний студентський «Аукціон надій» стартує в Університеті банківської справи 15 Листопада 2017 10:51

Благодійний студентський «Аукціон надій» стартує в Університеті банківської справи

В Університеті банківської справи у цьому році вже в дванадцяте стартує масштабний благодійний студентський захід України «Аукціон надій».

У 2017 році молодь прагне зібрати кошти на облаштування креативного простору для нечуючих «ТАМ». За статистикою, понад 120 000 людей в Україні тотально нечуючі. Щодня ці люди відчувають себе іншими, потребують суспільного розуміння та підтримки. Саме тому студенти прагнуть створити особливий, правильно організований простір для нечуючих, де вони зможуть вільно спілкуватися, навчатися та відпочивати.

Це перший подібний простір, де людина з порушенням слуху буде почувати себе абсолютно комфортно. Саме тут для нечуючих облаштують коворкінг-центр, міні бібліотеку, кінопокази, ігри, Інтернет, проводитимуть різноманітні заходи: від презентації  власних проектів до літературних вечорів тощо.

Задля того, аби зібрати необхідні кошти (а це 250 тис. грн.), та залучити якомога більшу кількість небайдужих до реалізації  проекту, напередодні Аукціону надій студенти проведуть благодійний флеш-моб у соціальній мережі Facebook.

А вже 12 грудня у Колонній залі Київської міської державної адміністрації на відкритих торгах благодійного аукціону будуть представлені мистецькі роботи, надані відомими українцями, талановитими художниками та меценатами. Цього ж дня кожен учасник благодійного заходу зможе взяти участь у «тихому аукціоні» та виграти цінний приз у благодійній лотереї.

За 11 років студенти Державного вищого навчального закладу «Університет банківської справи» вже зібрали понад 2 млн. грн. та здійснили одинадцять важливих соціальних проектів в Україні.

Студенти впевнені, що спільними зусиллями можна реалізувати будь-яку добру справу і допомогти людям, які цього потребують.

****

ДВНЗ «Університет банківської справи» – профільний вищий навчальний заклад України IV рівня акредитації, який готує фахівців для фінансово-кредитної сфери та підвищує їхню кваліфікацію. Університет банківської справи об’єднує чотири інститути у Харкові, Львові, Черкасах та Інститут банківських технологій та бізнесу у м. Києві.

Контактна особа:

Панченко Ольга

Прес-служба Університету банківської справи

тел.: +38(044) 425-96-13, +38 (067) 909-10-82

E-mail: : [email protected]

URL: www.ubs.edu.ua