Запрошуємо взяти участь у черговому експертному опитуванні «Зелена книга української доброчинності – 2017» 27 Листопада 2017 11:52

Асоціація благодійників України за сприяння Ресурсного центру «ГУРТ» проводить чергове експертне опитування «Зелена книга української доброчинності – 2017». У процесі цього опитування ми хочемо почути експертну думку стосовно тенденцій розвитку благодійності та волонтерства в Україні, взнати  оцінку щодо невирішених проблем та «гострих кутів»  у доброчинному середовищі, отримати  конструктивні експертні пропозиції з тим, щоб після аналізу, узагальнення та громадського обговорення  матеріалів дослідження запропонувати владі та суспільству конкретний план дій щодо ефективного розвитку української доброчинності на найближчі роки (детальніша інформація про «Зелену книгу української доброчинності» на сайті АБУ-http://vboabu.org.ua/greenpaper).

Просимо Вас взяти участь у цьому експертному опитуванні та надіслати нам Ваші відповіді на питання анкети до 1 грудня 2017 року.

Презентація «Зеленої книги української доброчинності 2017» відбудеться 14 грудня в Києві під час інтерактивного круглого столу «Доброчинність в Україні – тенденції та підсумки року», запрошення до участі у якому Вам буде надіслано додатково.

Додаткова інформація або консультація  ел.поштою [email protected].

Текст анкети за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdErAlimlEB3JA1g92r_aXkn2iuc-k7eteA-VpSh7AerEqcBA/viewform