У Києві відбудеться благодійний студентський захід Аукціон надій 12 Грудня 2017 9:33

12 грудня о 17.00 у Колонній залі Київської міської державної адміністрації (вул. Хрещатик, 36, м. Київ) відбудеться студентський благодійний ХІІ Аукціон надій. Молодь прагне зібрати кошти на облаштування креативного простору для нечуючих «ТАМ» у Києві.

У просторі облаштують коворкінг-центр, міні бібліотеку, Інтернет, проводитимуть кінопокази, ігри, різноманітні заходи: від презентації власних проектів, до літературних вечорів.

На відкритих торгах будуть виставлені 29 лотів, надані відомими українцями, талановитими художниками та меценатами. Цього ж дня кожен учасник благодійного заходу зможе взяти участь у «тихому аукціоні» та виграти цінний приз у студентській лотереї.

Зокрема, на відкритих торгах можна буде придбати фотолітопис «100 річчя з дня утворення першого Українського Уряду» (1917-2017рр.) від Першого прем’єр – міністра України – Міністра економічного розвитку і торгівлі України Степана Kубіва, сувенірну банкноту зі срібла номіналом 100 гривень від в.о. Голови Національного банку України Якова Смолія, футболку та бейсболку від Дзідзя, прикрасу з бісеру «Сяйво» від актриси, перекладача, Міс Європи та Віце-Міс Світу серед нечуючих Марьяни Люханової, картину «У моря» від ведучого «Говорить Україна» Олексія Суханова та інші.

Посольства в Україні, а саме: Білорусь, Болгарії, Киргизстану, Литви та Угорщини надали для студентської лотереї презентаційні кошики для проведення благодійного студентського заходу ХІІ Аукціон надій.

Учасниками заходу стануть відомі політики, банкіри, діячі культури та меценати.

Партнери ХІІ «Аукціон надій» – Київська міська державна адміністрація, Асоціація благодійників України, громадська організація «Відчуй», Національний музей архітектури та побуту України «Пирогово», KV28 студія.


Акредитація журналістів до 12 грудня 2017р. до 15.00

тел.: (067) 909-10-82, email:pres@ubs.edu.ua


****

ДВНЗ «Університет банківської справи» – профільний вищий навчальний заклад України IV рівня акредитації, який готує фахівців для фінансово-кредитної сфери та підвищує їхню кваліфікацію. Університет банківської справи об’єднує чотири інститути у Харкові, Львові, Черкасах та Інститут банківських технологій та бізнесу у м. Києві.



Контактна особа:

Панченко Ольга

Прес-служба Університету банківської справи

тел.:  +38 (067) 909-10-82

E-mail: : [email protected]

URL: www.ubs.edu.ua