Команда ГО «Фонд громади Білоцерківщини» провела благодійні заходи 26 Січня 2018 17:21

Усі ми різні, проте заслуговуємо на однаково дружній світ. Команда ГО «Фонд громади Білоцерківщини» разом із друзями-артистами та групою активістів побували в гостях у вихованців спеціалізованих закладів міста Біла Церква.

 24 січня в Білій Церкві, за ініціативи пані Надії Карпенко та її невеликої команди ГО «ФОНД громади Білоцерківщини» – Артема Зайцева та Олега Іванчука, відбулися святкові міні заходи для дітей з особливими потребами із місцевих спеціалізованих закладів: Білоцерківського центру соціальної реабілітації змішаного типу для особливих діток –   «ШАНС» та Спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат для дітей із порушенням слуху.

На міні-концертах, що відбулись цього дня виступали: продюсер, композитор, аранжувальник – Олексій Сагаловський,  ліричний співак – Роман Ващук, композитор, автор, артистка –  «GUGA Entertainment Industry» – Alina Palii, вокалістка, яка ініціює ряд благодійних проектів – Lera Tsir, співачка, авторка власних пісень, переможниця вокального конкурсу «Голос столиці», президент БФ – Єва Миргородська, радіоведуча, переможниця «Голос Діти-3» – Еліна Іващенко, білоцерківські дитячі таланти –  переможниця «Голос – Діти» та Всеукраїнського  дитячого фесту – «Чорноморські ігри» – Веронічка Морська, призерка міжнародного конкурсу – «Слов’янський базар – 2016», «Чорноморські ігри», фіналістка «Голос діти – 4» – Катя Манузіна, тандем сестричок – акторка і телеведуча дитячої програми «Школа Мері Попінс» на Першому національному – Катруся Баліцька & Ліза Баліцька, обдарований юний виконавець – Іван Кропивницький, аніматорка в казковому образі від святкової агенції «Смайл» – Міні Маус, а на завершення було представлено шоу мильних бульбашок  від Максим Букін Show.

 Творити  добрі справи у колі однодумців – приємно і легко водночас, команда виклалася наповну, лишивши часточку свого тепла кожній дитині. Ідеолог заходу – Надія Карпенко, сердечно дякує всім, хто прийняв участь і долучився до організації: артистам, які відгукнулися, погодилися виступити, зокрема: «VA Creative Production», «GUGA Entertainment Industry», креативній ведучій Вікторії Кармазін-Бурлака & Зоряні Карпенко, Андрію Королю за допомогу з транспортом,  Віктору Шаравару і його помічниці Катерині Карпенко  за фуршет та орг. питання, за звук компанії «Griffin Sound & Light» Олександру Морському & Олегу Дембіцькому, за солодкі презени – Усамі Кафі – L’KAFA GROUP, за підтримку Олесі Карпенко, Оксані Тюпа, RotaryInternational, дівчині, яка зателефонувала і запропонувала свою участь – Катерині Монастирецькій, за високопрофесійні фотографії – Роману Наумову та Андрію Копилову. За  інформаційний супровід: телекомпанії – «Глас», ресурсному центру «Гурт», «Українському Форуму Благодійників», «Асоціації Благодійників України», БЦ «Слухи», «Громадська думка», «Майдан Брок», «Radio.Net». А за теплий прийом велика подяка від організаторів усім: колективам спец. закладів, педагогам, вихователям, усьому персоналу, це люди з великими серцями, які роблять все для того, аби діти були захищеними, доглянутими і почувалися як вдома. Також організатори дякують усім присутнім, які змогли долучитись до заходу та розділити з усіма радість свята. Окрема подяка начальнику відділу освіти Білоцерківськоі міської ради – Юрію Петрику та Оксані Сахаровій.

 Ось так, разом, об’єднавшись організатори змогли створити  ланцюжок добра і влаштували святкові зустрічі для дітей з особливими потребами. Гарний настрій та позив відчули усі. А найкращим подарунком для організаторів були щирі усмішки на обличчях діточок та незацбтні враження.Голоdна мета заходу – соціалізація дітей з особливими потребами. Допомога їм знайти свою мрію, повірити в себе та з ще більшою вірою, впевнено  крокувати по життю. Особливі діти, дуже потребують надію, надію на світле майбутнє, адже вони – повноправні члени суспільства, як і всі інші, мають право на гідне життя, розвиток, навчання, спілкування, участь в соціумі.

Давайте об’єднувати зусилля заради майбутнього наших дітей і тоді маленькі громадяни виростуть щасливими та успішними і неодмінно стануть гордістю нашої славної держави – України! Вірмо  в себе і впевнено крокуймо по життю, хоч всі ми різні, проте заслуговуємо на однаково дружній світ!
 «…
Ми такі, як усі, в світ прийшли до життя
Доля шанс нам дала, на ясне майбутнє
Щоб росли ми здоровенькими, на потіху татові та неньки
Мир хай з нами завжди буде, щоб зросли з нас добрі люди.
Життя на землі велике щастя, якого ти не помічав.
І пам’ятай, що ти –  людина, творець краси та добрих справ.
Повір у себе, ці слова, як гасло.
Їх кожен день у пам’яті читай.
І щоб ніколи віра та не згасла.
Ти кожен день і час свій пам’ятай!..»