Асоціація благодійників України долучилася до організації концерту Національної капели бандуристів 20 Листопада 2018 14:35

Асоціація благодійників України долучилася до організації концерту Національної капели бандуристів

Асоціація благодійників України організаційно долучилась до проведення 19 листопада 2018 року концерту до 100- річчя Національної капели бандуристів. Ювілейний концерт організований Американсько-українською діловою радою. Її голова, Морган Вільямс, каже, що вирішив підтримувати капелу, бо вважає, що та може бути цікава ширшій аудиторії в Україні та за її межами, якщо матиме відповідну підтримку. «Чудові концерти, але погана робота з маркетингу!», – каже американець, який вже 20 років є шанувальником капели.

«Вони не дають так багато концертів, як мали б, – зауважує Морган Вільямс. – Певно, тому, що Міністерство культури не має достатньо грошей на організацію. Ось я й вирішив долучитися і підтримати деякі концерти. На сьогоднішній ми запросили членів Американсько-української ділової ради, аби більше американців дізналося про це самобутнє українське мистецтво. Для мене ця капела бандуристів – один з найулюбленіших музичних гуртів в Україні».

У Великій залі Консерваторії того дня був аншлаг. Попри побоювання організаторів, усі запрошені прийшли, ще й у супроводі родин. Багатьом не вистачило місця, дивляться виставу стоячи. На сцені – Національна заслужена капела бандуристів України імені Георгія Майбороди. В залі – представники американського та українського бізнесу, урядових та неурядових організацій США, які працюють в Україні.

Джерело та детальніша інформація за лінком.

Автор фото – Олександр Авраменко


Галерея (5 фото)

* Для перегляду клікніть на фото