У Луцьку збирають «одну тонну добрих речей» 14 Жовтня 2014 15:00

У Луцьку збирають «одну тонну добрих речей»

У Луцьку збирають речі на підтримку родин переселенців та військовослужбовців, які перебувають у зоні АТО. Про це повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

Волинська обласна громадська організація “Ми плюс”, у рамках загальнонаціонального благодійного проекту “Добрі речі – добрі справи”, спільно з Шкільним клубом підприємства “Step by step”, який діє при Підгаєцькому НВК, організовують благодійну акцію “Одна тонна добрих речей” у місті Луцьку.

Головною метою проекту є збір гуманітарної допомоги для тих, хто її потребує, зокрема, переселенці зі Сходу, діти, батьки яких перебувають у зоні АТО, діти, які залишилися без батьківського піклування, сім’ї, які опинилися у важкій життєвій ситуації, теплі речі для солдатів АТО.

У рамках проекту у місті Луцьку розповсюджують фірмові жовті пакети з тематичним написом “Добрі речі”, у які жителі міста можуть покласти усі речі, які їм уже не потрібні, але які можуть стати необхідними для інших людей.

Наповнені пакети можна залишити у спеціально відведених місцях прийому за адресами: м. Луцьк, вул. Будівельників, 11 (ВОГО “Ми плюс”); с. Підгайці, вул. Шкільна, 24 (Підгаєцький НВК).

Волонтери організації сортуватимуть одяг та інші речі і відправлятимуть їх у сім’ї та дитячі будинки.

Джерело: ВолиньPost