Фонд Устина Мальцева відвідав Цюрупінський інтернат 31 Жовтня 2012 14:57

Фонд Устина Мальцева відвідав Цюрупінський інтернат

Минулого тижня представники Благодійного фонду Устина Мальцева відвідали діточок у Цюрупінському інтернаті, де організували маленьку концертну програму. Цей захід був приурочений до закінчення I чверті навчального 2012 року, щоб діти пішли на канікули з гарним настроєм і з таким же повернулися.

Даний захід присвятили тематиці ляльок, його так і назвали «Куклотерапія». Вихованці разом з вихователями для присутніх у залі показали лялькову виставу, де всі ляльки були зроблені своїми руками. Після цього усіх трошки занурили в історію про ляльок, як і звідки вони беруть своє коріння. Була проведена гра «Стань лялькою», де кожний із присутніх міг відчути себе справжньою лялькою, зображуючи лялькові рухи.

Представники фонду зробили дітям маленький подарунок, організувавши разом з волонтерами танцювального центру URBAN VIBES невеликий майстер-клас, на якому дівчата повідали історію танців, розповіли про їхні стилі, показали основні рухи і, звичайно ж, спільно станцювали.

По закінченню заходу Благодійний Фонд Устина Мальцева передав у Цюрупінський дитячий будинок-інтернат фломастери, зошити, книги, стругачки, ручки кулькові, альбоми для малювання, кисті, диски, розвиваючі ігри, ігри для розвитку моторики дітей.

Всі речі були зібрані жителями Херсона в рамках соціально-благодійного проекту «Допоможи покинутій дитині».

Дітям дуже сподобалося і усе залишилися задоволені!

Звертаємося до всіх жителів міста, давайте не будемо забувати про дітей з дитячих будинків і будемо допомагати ім. Можливо, у Вас є, що передати діточкам. Ми будемо ради будь-якій допомозі! Наша адреса: м. Херсон, вул. Радянська 12/14, оф. 16, тел. 49-49-12.