У Києві пройшла благодійна акція «Розфарбуємо наше літо» 12 Липня 2013 10:40

У Києві пройшла благодійна акція «Розфарбуємо наше літо»

5 липня в Парку ім. Т.Шевченка в Києві понад 75 дітей з батьками, бабусями і дідусями зібралися на веселій акції «Розфарбуємо наше літо», організованій Благодійним фондом Костянтина Кондакова. Даний фонд вже не один рік займається фінансуванням масштабних соціальних проектів у співпраці з освітніми установами та прогресивними компаніями. Цього разу у підготовці та проведенні акції взяли також участь представники Центру розвитку та творчості «Моя умничка».

Захід розпочався об 11 годині з майстер-класу з художньої діяльності. Діти спробували себе в ролі художників, осягаючи основи розпису гіпсових фігурок: сердечок, квіточок, метеликів, м’ячиків і машинок всіляких форм і розмірів. Учасникам дозволялося самостійно вибрати колір і підпис для своєї майбутньої «гіпсової фантазії», а також радитися з друзями і родичами, як краще її оформити.

Бажаючі виграти призи змогли взяти участь у конкурсі малюнків на асфальті «Моє літо». На думку співробітників БФ Костянтина Кондакова, такий вид художньої творчості виконує дві дуже важливі функції: дозволяє дітям розкрити свій творчий потенціал і зняти психологічні бар’єри спілкування. Всі малюки були дуже задоволені.

Пізніше всі бажаючі приєдналися до цікавих ігор з професійним аніматором Бджілкою. Рухливі ігри поєднувалися з запуском різнокольорових мильних бульбашок, чому діти були дуже раді. До малюків нерідко підключалися і дорослі – бабусі й дідусі, мами і тата з неприхованим інтересом брали участь у всіх дитячих іграх і майстер-класах.

Всі учасники акції «Розфарбуємо наше літо» отримали можливість провести чудовий сімейний відпочинок на свіжому повітрі, проявити свої творчі здібності і порадіти чудовим подарункам. Після заходу учасники поділилися враженнями з друзями та знайомими, що, у свою чергу, справило позитивний вплив на культуру здорового сімейного дозвілля. Співробітники БФ Костянтина Кондакова переконані – подібні акції необхідно проводити якомога частіше у всіх містах України, про що необхідно задуматися не тільки благодійним організаціям, але і державним структурам.

Джерело: БФ Костянтина Кондакова