Шведський мобільний оператор допоможе дітям 11 Липня 2013 13:29

У Швеції з нагоди священного для мусульман місяця Рамадан оператор мобільного зв’язку Comviq ініціював масштабну благодійну кампанію. Як повідомляє портал journaldumusulman.fr, протягом всього місяця посту частина коштів з кожного поповнення рахунку шведського оператора надходитиме до ЮНІСЕФ.

Згідно з повідомленням джерела, офіційне гасло кампанії шведського оператора – «Разом ми зробимо добру справу під час Рамадану!». «Наша нова благодійна акція складається з трьох основних напрямків: допомоги знедоленим сирійським дітям, нужденним ефіопським сім’ям та забезпечення нігерійського населення питною водою. Кожен наш клієнт має змогу обрати один з напрямків благодійної пожертви. Всі отримані кошти надійдуть до міжнародного фонду ЮНІСЕФ», – розповів представник оператора.

Детально ознайомитися з програмою кампанії кожен охочий зможе на офіційному сайті Comviq. До того ж, шведська компанія обіцяє абсолютну прозорість під час благодійної акції, після якої організатори нададуть детальний звіт про результати благодійної кампанії.

Джерело: ІА УММА