У центрі Одеси пройде другий благодійний ярмарок на допомогу дітям з ДЦП 10 Липня 2013 16:59

В Одесі на Приморському бульварі біля пам’ятника Дюку 14 липня відбудеться другий благодійний ярмарок «Дорога добрих справ».

Як розповів один з організаторів акції Олег Боровитський, уперше такий ярмарок відбувся 7 квітня на Соборній площі, у ньому взяли участь кілька благодійних фондів Одеси.

«Минулого разу ми організували велику концертну програму, ярмарок домашньої випічки і конкурси для дітей. Зараз концертна програма буде трохи меншою, але для дітей знову проведуть конкурси, ігри, пригостять солодощами і прохолодними напоями. Усі смаколики спечуть наші волонтери», – розповів Олег Боровитський.

Фіксованих цін на випічку і сувеніри не буде – кожен опустить у прозорі скриньки стільки грошей, скільки зможе. Організатори говорять, що минулого разу у ярмарку взяли участь сотні городян, а на виручені кошти волонтери придбали коштовні ліки для дітей, хворих на ДЦП. «Ми розмістимо на ярмарку фотографії хворих діточок, щоб люди розуміли, кому вони допомагають. Сподіваємося на підтримку одеситів», – додав організатор заходу.

Джерело: Вісті