Благодійний проект «Стань Дід морозом і Снігуронькою для дітей сиріт!» проходитиме у Херсоні 6 Грудня 2011 10:11

У період до 15.01.2012 року в місті Херсоні пройде благодійна акція «Стань Дід морозом і Снігуронькою для дітей сиріт!». Даний проект організований благодійним фондом Устина Мальцева. Мета акції привернути увагу громадськості до дітей з дитячих будинків і спільними зусиллями подарувати дітлахам турботу та Новорічні настрій.

Під час проведення заходу будуть збиратися різноманітні розвиваючі конструктора, художня література, книги, одяг – те, що в першу чергу необхідно дітям для нормального життя і для розвитку їх як особистості. Кожен бажаючий може придбати подарунок для дітей і завести їх особисто в дитячий будинок або передати нам в офіс фонду за адресою вул. Радянська 12/14, оф.16, телефон 49-49-12

Пропонуємо всім жителям Херсона приєднатися до акції!

Дітки потребують:
1. Альбоми для малювання
2. Зошити в клітинку і лінійку
3. Ручки учнівські
4. Олівці кольорові
5. Фломастери
6. Фарби
7. Конструктори, розвиваючі ігри – вік 6-12 років
8. Дитячу художню літературу (казки, оповідання, енциклопедії)
9. Спортивний інвентар
10. Комп’ютери

Всі ці предмети підуть як подарунки від Діда Мороза та Снігуроньки в Херсонський, Цюрупинський, Таврійський, Старозбур’ївський, Калінінський, Новокиївський дитячі будинки.
 
Не залишимося байдужими до покинутих діток. Новий Рік – це і їх свято теж, і вони, так само як і інші, хочуть подарунків і свята! Давайте разом допоможемо діткам повірити в диво!