У Києві – благодійний збір вторинної сировини 30 Жовтня 2013 13:10

У Києві – благодійний збір вторинної сировини

Національний природний парк «Голосіївський» разом з друзями організовує благодійний збір вторинної сировини (макулатури та пластикових пляшок).

Даний проект орієнтований на виховання культури споживання та популяризацію вторинної переробки ресурсів. Партнери акції організовують у себе прийом макулатури.

Для цього необхідно проінформувати учнів, студентів, співробітників, сусідів, щоб вони організували в своїх офісах/приміщеннях роздільний збір втор сировини (макулатури та пластикових пляшок) та встановили контейнери для використаного паперу та пластикових пляшок. По мірі наповнення контейнерів використаний папір буде вивозитися на одне із підприємств по переробці вторсировини.

Мета проекту – пояснити і показати, як свідомо дотримуючись розумних і практичних принципів економії, можна принести вагому користь і природі, і людям.

Кожен з нас впливає на процеси, які відбуваються на планеті Земля. Вкрай важливо, щоб цей вплив був благотворним, а не руйнівним. Докладаючи невеликі зусилля, людина може досягти великих результатів.

У разі згоди взяти участь в акції, прохання зв’язатись з організаторами по телефону 093-600-08-95 (Хрутьба Андрій) або заповнити анкету за посиланням.

За час реалізації подібних проектів ми організовували одноденний збір вторсировини(зазвичай це була макулатура). Так як ми не мали ресурсу постійно піклуватись одним вибраним нами дитячим будинком, то ми кошти ми передавали друзям, що саме постійно опікуються даними установами.

За два останніх роки було організовано:

  • допомога в будівництві качель в дитячому будинку в м.Босань
  • допомога дитячому будинку «Чебурашка» в с.Рокитне
  • допомога будинку ветеранів сцени ім.Ужвій
  • допомога дитячому будинку в м.Цюрюпінськ
  • озеленення (квіти в горщиках) в школах м.Києва
  • висадка дерев
  • допомога в толоках
  • допомога притулкам для тварин

Сторінки акції в соціальних мережах:
www.vk.com/drugejittya_eco
www.facebook.com/drugejittya

Джерело: Громадський простір