Фонд Костянтина Кондакова виступив партнером Kyiv Family Fest-2013 4 Вересня 2013 12:36

Фонд Костянтина Кондакова виступив партнером Kyiv Family Fest-2013

З 30 серпня по 1 вересня цього року на Оболонській набережній в Києві пройшов Фестиваль сімейного відпочинку Kyiv Family Fest. На сімейному заході кияни та гості столиці змогли побачити виступи дитячих і юнацьких шкіл з айкідо, сучасного танцю, BMX, street-workout, подивитися на змагання з американського футболу. Також усі відвідувачі Фестивалю взяли участь у майстер-класах з гончарства, плетенню кошиків, моделюванню човників і повітряних зміїв.

Дітям і дорослим організатори запропонували пострибати на батуті, почитати книги англійською, французькою, іспанською мовами, а також пройти кастинг «Стань телеведучим» і майстер-клас сценічної мови від «Інтер-Школи».

Благодійний фонд Костянтина Кондакова виступає за відродження культурно-моральних цінностей і підтримує розвиток спортивної культури в Україні, тому теж зробив свій внесок у Фестиваль. Три дні Фонд пропонував усім бажаючим веселе та активне дозвілля на свіжому повітрі. Кожна родина могла відвідати унікальні майстер-класи, спробувати свої сили й підкорити висоту, а також пограти у різноманітні розвиваючі ігри з аніматором.

Улюбленим місцем для маленьких екстремалів став уже відомий по Сорочинському ярмарку скеледром. По прохання дітей та їх батьків Благодійний фонд Костянтина Кондакова привіз і встановив скелелазну секцію на Фестивалі. Кожен, хто зумів підкорити «стіну», спускався вниз із посмішкою та у відмінному настрої, і отримував приз від Фонду.

Поруч зі скеледромом у наметі Фонду для всіх гостей проходили творчі майстер-класи. Під керівництвом одного з кращих ігротехників країни гості Фестивалю вчилися робити орігамі, створювали традиційний український сувенір «ляльку-мотанку», а також браслети зі стрічок своїми руками. Усі ініціативи на відкритому повітрі супроводжувалися українською народною піснею, що надавало сімейному святу особливий колорит.

З усіма присутніми працювала ігротехнік Наталя. Її унікальні авторські методики дозволили однаково приділяти увагу не тільки дітям, а й дорослим. Разом із життєрадісною ведучою малята водили хороводи, співали пісні, танцювали, грали у захоплюючі ігри, що тренують реакцію.

Благодійний фонд Костянтина Кондакова пишається тим, що став партнером Kyiv Family Fest-2013 і зміг підтримати ідею відродження сімейних цінностей.

Інформація надана Фондом Костянтина Кондакова


Галерея (11 фото)

* Для перегляду клікніть на фото