Від молодшого покоління – старшому 13 Січня 2014 12:12

Від молодшого покоління – старшому

Зимові свята – це час, коли разом збирається уся велика родина, коли так приємно провести час у колі рідних та люблячих людей, які завжди підтримають та підбадьорять. Проте, не у всіх людей похилого віку є дбайливі родичі, тому старенькі коротають свій вік у будинках престарілих та не чекають від святкових днів нічого надзвичайного.

Команда Міжнародного благодійного фонду Костянтина Кондакова завжди пам’ятає про одиноких пенсіонерів. Під час проведення новорічної акції «Збудуй свій казковий світ!» в ТРЦ «ART Mall» весь час працювала пошта «Сердешних побажань». Саме завдяки їй, маленькі відвідувачі вистав могли подарувати часточку свого тепла та написати по-дитячому світлі привітання самотнім дідусям та бабусям.

Днями в рамках акції «Старше покоління – це ми в майбутньому» представники фонду побували в декількох соціальних установах для осіб похилого віку, а саме: в Київському будинку престарілих «Евродом», Будинку ветеранів сцени імені Наталії Ужвій та Київському пансіонаті ветеранів праці. Старенькі тепло зустрічали гостей та щиро раділи, отримуючи листівки від молодшого покоління та приємні подарунки від Міжнародного благодійного фонду Костянтина Кондакова.

Без сумніву, сотні листівок – тисячі красивих та таких потрібних слів від нащадків принесуть літнім людям святковий настрій, а теплі презенти зігріють стареньких холодними зимовими днями.

Інформація надана Фондом Костянтина Кондакова


Галерея (4 фото)

* Для перегляду клікніть на фото