Фонд «Україна 3000» оголошує відкритий конкурс на закупівлю обладнання для лікування травм у дітей 15 Січня 2014 17:45

Фонд «Україна 3000» оголошує відкритий конкурс на закупівлю обладнання для лікування травм у дітей

Умови конкурсу

Міжнародний благодійний фонд «Україна 3000» оголошує відкритий конкурс на придбання медичного обладнання для лікування дітей із травмами, у тому числі травмами головного мозку. Конкурс відбувається у рамках співпраці Фонду «Україна 3000» і компанії «МакДональдз Юкрейн Лтд.» за результатами реалізації щорічної благодійної акції «День щастя в МакДональдз».

Засідання Конкурсного комітету, на якому було затверджено Умови конкурсу, відбулося 15 січня 2014 року. До складу Конкурсного комітету увійшли: з боку компанії «МакДональдз Юкрейн Лтд.» – старший комерційний директор Андрій Лук’яненко (заступник голови Конкурсного комітету) і консультант відділу зі зв’язків з громадськістю Євгенія Денисьєва, з боку Фонду «Україна 3000» – Голова Правління Марина Антонова (голова Конкурсного комітету), головний бухгалтер Світлана Іванюта, директор медичного департаменту Віра Павлюк, директор департаменту освітніх програм Олександр Олійник, директор з міжнародного розвитку Андрій Коцюба, юрисконсульт Олексій Камянчук.

У перелік обладнання входять: інфузомати, портативні апарати ШВЛ, комплекти для травматології, аспіратори, поліфункціональні монітори, а також електрохірургічні апарати – базової комплектації та експертного класу.

До участі в конкурсі запрошуються фізичні особи – підприємці або юридичні особи, незалежно від форми власності, місця реєстрації та розташування, які підтвердять намір взяти участь у конкурсі шляхом подання конкурсної пропозиції відповідно до Конкурсних умов.

Технічне завдання можна отримати шляхом офіційного письмового звернення до Фонду «Україна 3000» за адресою: 01001, Україна, м. Київ, вул. Мала Житомирська, 20-А, оф. 1 у порядку, визначеному пунктами 1.5 та 1.6 Умов конкурсу. Графік роботи Фонду: понеділок-п’ятниця з 10:00 до 18:00. Довідкова інформація – за телефоном (044) 390-05-44.

Конкурсна пропозиція подається у запечатаному конверті за адресою: 01001, Україна, м. Київ, вул. Мала Житомирська, 20-А, оф. 1.

Кінцевий термін подання пропозицій – 6 лютого 2014 року, до 11:00 за київським часом. У разі надсилання пропозиції поштовим зв’язком – лист повинен надійти до зазначеної години.

Розкриття конкурсних пропозицій відбудеться 6 лютого 2014 року о 12:00 у приміщенні компанії «МакДональдз Юкрейн Лтд.» за адресою: м. Київ, вул. Гришка, 7.

Фонд «Україна 3000» звертається до майбутніх учасників конкурсу з проханням враховувати благодійні засади, на яких відбувається конкурс. Ми будемо дуже вдячні, якщо учасники конкурсу з розумінням поставляться до цієї акції і нададуть максимально можливі знижки.

Нагадуємо, благодійна акція «День Щастя в МакДональдз» тривала з 1 листопада по 8 грудня 2013 року в усіх закладах МакДональдз в Україні. Цього року вона зібрала найбільшу суму за всю історію проведення акції в Україні – 4 881 967,26 гривень. Кошти будуть спрямовані на придбання медичного обладнання для лікування дітей із травмами, у тому числі травмами головного мозку, яке буде безкоштовно передано дитячим лікарням у 24 містах України – в Борисполі, Вінниці, Дніпропетровську, Донецьку, Житомирі, Запоріжжі, Києві, Кременчуці, Кривому Розі, Луганську, Львові, Маріуполі, Миколаєві, Одесі, Полтаві, Рівному, Севастополі, Сімферополі, Сумах, Харкові, Херсоні, Черкасах, Чернігові й Ялті.

Джерело: МБФ «Україна 3000»