1-2 березня у парку «Київська Русь» – «Заграви на Масляну» від фонду Костянтина Кондакова 27 Лютого 2014 17:59

1-2 березня у парку «Київська Русь» – «Заграви на Масляну» від фонду Костянтина Кондакова

З року в рік Центр культури та історії «Київська Русь», розташований у селі Копачів, Обухівського району Київської області, проводить яскраві заходи, які символізують прощання із зимою та зустріч весни.

У рамках програми «Відродження культурно-моральних цінностей», команда Міжнародного благодійного фонду Костянтина Кондакова вирішила приєднатися до організаторів святкування та презентувати усім відвідувачам 1-2 березня свою пізнавально-розважальну програму «Заграви на Масляну»!

На відвідувачів чекає велика кількість приємних несподіванок. Масові танці з яскравим реквізитом, жарти, пізнавальні конкурси, історія свята, народний театр, цікаві естафетні ігри, несподівані веселі змагання між командами хлопців та дівчат — це все та багато іншого буде на ігровому майданчику фонду.

До того ж, для усіх гостей парку Міжнародний благодійний фонд Костянтина Кондакова встановив славнозвісний скеледром для екстремального відпочинку. Можливість спробувати свої сили в скелелазінні зможуть всі бажаючі. Програма розваг МБФ Костянтина Кондакова створена на основі давніх обрядів та звичаїв українського народу та орієнтована як на дітей, так і на дорослих.

Також організатори свята обіцяють катання на колісниці, частування народними стравами та різноманітні конкурси. У програмі передбачені постановки кінного театру, вогняне шоу та феєрверки. Головна подія свята — змагання середньовічних лицарів.

Програма заходів парку, схема проїзду та вартість вхідних квитків

Інформація надана фондом Костянтина Кондакова