Вітаємо нових членів Асоціації благодійників України! 10 Жовтня 2011 15:45

7 жовтня 2011 року відбулося засідання правління Всеукраїнської благодійної організації «Асоціація благодійників України». У заході взяли участь Президент ВБО «Асоціація благодійників України» Олександр Максимчук, члени правління Олександр Олійник, Світлана Куц, Сергій Летенко, Руслана Ковальчук, Голова Наглядової ради АБУ Марина Криса і виконавчий директор Юлія Яндрова.

Рішенням правління до лав Асоціації прийнято дві організації – Міжнародний благодійний фонд на честь Покрови Пресвятої Богородиці та Благодійний Фонд Устина Мальцева.

Міжнародний благодійний фонд на честь Покрови Пресвятої Богородиці – це недержавна добровільна міжнародна благодійна організація. Фонд надає благодійну підтримку, направлену на виховання майбутнього покоління, зміцнення сім’ї та підвищення її ролі у суспільстві, також підтримує духовно-просвітницьку діяльність, сприяє розвитку освіти, охорони здоров’я, культури, мистецтва та спорту.

Фонд Устина Мальцева – незалежний приватний благодійний фонд, який активно працює в Херсонській області. Діяльність фонду скерована на підтримку дітей та молоді, а також на розвиток таких сфер життя, як здоров’я, освіта, культура, духовність.

Також учасники зустрічі детально обговорили стратегію Асоціації та проведення наприкінці жовтня загальної конференції ВБО «Асоціація благодійників України».