Фонд «Подільська громада» оголошує конкурс грантів «Через досвід до успіху» 11 Жовтня 2011 12:50

Благодійний фонд «Подільська громада» є недержавною неприбутковою благодійною організацією, яка підтримує соціальні проекти, що відповідають стратегії діяльності Фонду і його програмним цілям. Рішення щодо їх фінансування приймаються на засадах конкурсного відбору.

Мета конкурсу: створення сприятливих умов для самореалізації творчих, освічених і небайдужих людей (молодь, пенсіонери, усі бажаючі), які БЕЗКОШТОВНО від щирого серця готові будь-яким чином допомагати дітям з малозабезпечених та багатодітних сімей м. Вінниці та Вінницького району, поглиблювати їх знання, допомагати ставати освіченішими, розвивати творчі здібності і якісно проводити дозвілля та вільний час.

Для участі в конкурсі необхідно підготувати і подати заявку на грант за аплікаційною формою фонду «Подільська громада». Працівники фонду консультують заявників і надають загальну інформацію, щодо написання проектів. Розгляд заявок та надання грантів відбувається під час засідання Експертної ради, до складу якої входять відомі суспільні діячі міста Вінниці, фахівці, представники ЗМІ та члени Правління фонду.

Конкурс триває до 28 жовтня 2011 року.

Докладніша інформація та аплікаційна форма – на сайті БФ «Подільська громада».